Με το καλό το πόδι ξεκινήσαμε...



Καλή σας ημέρα και καλό Σαβ/κύριακο! 

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκινήσαμε χθές απο την αφετηρία μας, πιάνοντας και τα δυο πονταρίσματα μας που προτείναμε. 

Το Βέλγιο μας δικαίωσε με τον τρόπο που πήρε το διπλό, ενώ το Combo πέρασε πιο εύκολα. Η Ολλανδία τίμησε την φήμη της και επιβεβαίωσε την φόρμα της σαν ομάδα και στην Λουμπλιάνα το σκόρ έμεινε στα χαμηλά επίπεδα του 0-1. 

Έτσι λοιπόν προσθέσαμε στο ταμείο μας τις πρώτες μονάδες μας που φτάσανε τις 67,6 και ο δείκτης κινήθηκε προς τα επάνω! 

 Για το Σαββατοκύριακο μας τώρα, τον πρώτο λόγο έχουν οι αγώνες των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του EURO 2012. Νομίζω πως το μεγάλο και δυνατό ματς μάλλον απουσιάζει από αυτή την αγωνιστική στην οποία παίζει και η Εθνική μας με τους Μαλτέζους. Σαφώς και είναι καθοριστικό το ματς για την ομάδα μας και όπως δείχνουν τα πράγματα απο τις αποδόσεις της στοιχηματικής αγοράς είμαστε το φαβορί του αγώνα με τιμή για την νίκη μας το πολύ 1,20. Δυνατό και επικίνδυνο ματς θα χαρακτηρίσω την συνάντηση στο Μιλένιουμ του Κάρντιφ, όπου οι Ουαλοί υποδέχονται με...ανοιχτές αγκάλες τους αντιπαθητικούς Άγγλους. Ασφαλώς και η δυναμική των ομάδων "δείχνουν" την Αγγλία για νικήτρια, αλλά... Ουαλοί είναι αυτοί! Και μάλιστα είναι πολύ εγωιστές και μονοκόμματοι έναντι του Βρετανικού Στέμματος. 

Προσοχή πάντως σε αυτό το ματς, όπως προσοχή χρειάζεται και ο αγώνας μεταξύ της Νορβηγίας και της Δανίας. Οι γηπεδούχοι είναι σε καλύτεροι κατάσταση, οι φιλοξενούμενοι έχουν απουσίες...αλλά δεν παύουν να είναι Σκανδιναβοί όλοι τους. Για μένα τα πάντα είναι ανοιχτά σε αυτό το μας. Πάντως σε γενικές γραμμές εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να ποντάρω σε κανένα παιχνίδι Εθνικής ομάδας αυτό το Σαββατοκύριακο. Θα αρκεστώ στα 3 πιασμένα της χθεσινής ημέρας και τέρμα! Πέρα από τις Εθνικές λοιπόν, την δόξα κλέβουν στο πρόγραμμα οι "δευτεράτζες" της Ιταλίας, Ισπανίας, της δικής μας Β΄Εθνικής και φυσικά τα "καταραμένα" ματς του "Νησιού". Α΄ και Β΄ Αγγλίας και οι μικρές της Σκωτίας που το μόνο σίγουρο σε αυτά τα ματς είναι πως οι μισοί τουλάχιστον ποδοσφαιριστές θα κατέβουν...σουρωμένοι από τις μπόμπες του Ουίσκι που κατεβάζουν!




ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ στις 20:30΄
Προσωπική μου εκτίμηση για σήμερα Σάββατο είναι να επιλέξω και να ποντάρω τελικά σε έναν αγώνα. Επέλεξα απο το παιχνίδι της Ανδόρας με την Σλοβακία  την νίκη των φιλοξενούμενων στο Ασιατικό χάντικαπ.

ΤA ΣΗΜΕΡΙΝA ΜΑΣ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑTA
Ανδόρα - Σλοβακία (-2 Αsian Handicap) = 2 (1,60) Betfair X 20 μονάδες. = 0-1 LOSE 20 μονάδες
(Κερδίζουμε ολόκληρο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά τριών ή περισσοτέρων τερμάτων.
Εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά δύο τερμάτων το ποσό που στοιχηματίσαμε επιστρέφεται.)





Live bet in Bet365
Ανδόρα - Σλοβακία = Πρώτη ομάδα στο 7ο κόρνερ = Σλοβακία (5,50) Χ 20 μονάδες  στο 68΄του αγώνα. = WIN 90 μονάδες
 
Live bet in Bet365
Ανδόρα - Σλοβακία = Πρώτη ομάδα στο 7ο κόρνερ =  Ανδόρα  (101,00) Χ 1 μονάδα  στο 68΄του αγώνα. = LOSE 1 μονάδα

 
Live bet in Bet365
Ανδόρα - Σλοβακία = Πρώτη ομάδα στο 7ο κόρνερ = Σλοβακία (10,ο0) Χ 20 μονάδες  στο 73΄του αγώνα. = WIN 180 μονάδες

 
Live bet in Bet365
Ανδόρα - Σλοβακία = Πρώτη ομάδα στο 7ο κόρνερ =  Ανδόρα  (101,00) Χ 1 μονάδα  στο 82΄του αγώνα.  = LOSE 1 μονάδα


Στο 90΄& 20΄΄ του αγώνα και η Τσεχία κερδίζει το 7ο κόρνερ...!!! WIIIIIIIIIIIIIIN!!!



Σχόλιο : Παρακολουθώντας ζωντανά τον αγώνα σε ενα γήπεδο των 1,800 φιλάθλων και σε έναν αγωνιστικό χώρο που θύμιζε οργωμένο χωράφι με...καλαμπόκι, γρήγορα συνειδητοποίησα πως και με το 1-0 η Σλοβάκοι ήταν ευχαριστημένοι. Όχι όμως εμείς...Το γεγονός ότι απο το 46΄του 2ου ημιχρόνου μέχρι και το 65΄του αγώνα δεν είχε κερδιθεί κανένα...κόρνερ σε αυτά τα λεπτά, μου έβαλε στο χέρι την...φαλτσέτα!!! Τα υπόλοιπα είναι γνωστά μέσα απο τα πονταρίσματα μου και την ζωντανή ενημέρωση που έκανα στην σελίδα μέχρι να κερδίσει η Τσεχία το 7ο κόρνερ. Για την Ιστορία αμέσως η Τσεχία ξανακέρδισε κόρνερ, το 8ο πριν λήξη ο αγώνας.



Σημερινός απολογισμός ? 248 μονάδες καθαρό κέρδος απο την συνάντηση της Ανδόρας με την Σλοβακία!!!


Στο ταμείο μας μετά και την δεύτερη ημέρα? 315,6 μονάδες καθαρό κέρδος

Diasim



DublinBet
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΝΛΙΝΕ ΚΑΖΙΝΟ

Comments

Popular Posts