LIVE BET!!!

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ και Ποντάρισμα  6΄34΄΄πρίν την λήξη  της 2ας περιόδου!!!
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΝΙΚΗΤΗΣ 2ας ΠΕΡΙΟΔΟΥ = ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ @ 3,40 Χ 15 ευρώ = 33-28 WIN 36eu




Άλλο ένα "ζωντανό μας στοίχημα" πέρασε με απόλυτη επιτυχία. Το θέμα είναι να μπορεί κανείς να ζυγίσει σωστά στα κλάσματα του δευτερολέπτου τις δυνατότητες των ομάδων και να επιλέξει ποια θα "φορτώσει"... Περίμενα την στιγμή που ενδεχομένως η Μπαρτσελόνα θα πλησίαζε ή θα  πέρναγε μπροστά στο σκορ. Έτσι και έγινε...όταν 7 λεπτά περίπου πριν την λήξη της 2ας περιόδου οι Ισπανοί έφτασαν στο ζητούμενο μου... Η τιμή για νίκη του γηπεδούχου έφτασε στα 3,50... πρόλαβα και άρπαξα το 3,40 και η συνέχεια μας δικαίωσε!!! Τώρα εύλογα θα με ρωτήσετε και εσείς τι κάνετε σε όλα αυτά έτσι? Πιστέψτε με... ότι καλύτερο και γρηγορότερα κάνω! Απλά θα πρέπει να συντονίζεστε στην σελίδα και να την παρακολουθείτε διαρκώς. Βλέπετε... και ένα ζωντανό στοίχημα δεν μπορείς να το προβλέψει κανείς από το...μεσημέρι! 

 Σχόλιο 
Η κερδοφορία μας συνεχίστηκε και σήμερα! Πέρασε το παρολί των 3 αγώνων, πέρασε το livebet και το σημερινό μας κέρδος έφτασε στις 47,8 μονάδες. Και όλα αυτά εδώ...μπροστά σας στην σελίδα του Αλογομούρη. Ξεκάθαρα και...αντρίκια. Σαν παίκτες αληθινοί και όχι σαν κυνηγοί κεφαλών που γράφουν ανεύθυνα ότι αρλούμπα αλλά και σκοπιμότητα και... όποιον πάρει ο Χάρος.

Αυτές είναι οι λεπτομέρειες που καθιστούν τον Αλογομούρη ένα πολύ σοβαρό μπλοκ στον χώρο του το οποίο παράγει πραγματικό έργο.

Λόγω του φτωχού στοιχηματικού μας προγράμματος, εμείς θα τα ξαναπούμε από την Παρασκευή και πάλι. Δεν παίζουμε στοίχημα για να...παίζουμε πηγαίνοντας στο σφαγείο και ούτε παίζουμε για...διασκέδαση! Που ακούστηκε αυτό? Διασκεδάζω επενδύοντας με το ανάλογο ρίσκο τα χρήματα μου? Ο αληθινός επενδυτής που παίζει, ψάχνει διαρκώς μέχρι να βρει την κατάλληλη στιγμή, το κατάλληλο θήραμα για να το αρπάξει. Για μένα τουλάχιστον ο αληθινός παίκτης έχει τεράστιες ομοιότητες με το υπέροχο...αιλουροειδές το  Τσιτάχ...!!! Εντοπίζει τα λάθη και τις αδυναμίες της αγέλης και στοχεύει! Τα υπόλοιπα...θέμα χρόνου! 




ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ : 1,000 μονάδες (24/03/2011)
ΤΡΕΧΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ : 1,380.9 μονάδες (+380.9) μονάδες
ΑΥΞΗΣΗ : 38,09% του αρχικού κεφαλαίου μας.


Θα τα ξαναπούμε


Diasim


DublinBet
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΝΛΙΝΕ ΚΑΖΙΝΟ

Comments

Popular Posts