Μοίρασε χρήμα ο Αλογομούρης!



Με αυτόν ακριβώς τον τίτλο έφτασε πριν απο λίγο ένα e-mail στα χέρια μας και δεν σας κρύβουμε την ικανοποίηση μας γιαυτό.

Διότι να ποντάρεις με 10 μον. και να πάρεις στα χέρια σου 86 μον. (76 καθαρές)  σημαίνει 7,6 φορές επάνω το ποντάρισμα σου. Και το 10άρικο λοιπόν με την τετράδα μας σε ζητούμενα έγινε 86 και το 100άρικο έγινε 860 κ.ο.κ.


Θα έχετε διαπιστώσει πως δεν βγαίνουμε στον "αέρα" με την παραμικρή νίκη μας έτσι? Όλοι μας εδώ στον Αλογομούρη κλείνουμε τα αυτιά μας σε τέτοιου είδους λεζάντες. Απλά ο φίλος ποντάρισε επάνω στην "πλάτη" μας πολύ δυνατό ποσόν και απο την χαρά του ζήτησε να το γνωστοποιήσουμε.



ΠΑΡΟΛΙ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
Ανκρινκτον - Νορθάνμπτον = 1 @ 1,95 : 3-1 WIN
Κάουντεμπιθ - Ντανφέρμλιν = 2 @ 1,75 : 0-1 WIN
Τρανμήρ - Χάντερσφιλντ = 2 @ 2,40 : 0-2 WIN
Σάουθάμπντον - Μ.Κ.Ντόνς = 1 @ 1,70 : 3-2 WIN
Ζητάμε 1-4άδα - 4-3άδες = 5στ.Χ 2μον. = 10 μον. : WIN 86,01 μον.

Έχουμε ακόμη σε εκκρεμότητα το Γαλλικό παιχνίδι καθώς και ένα άλλο κερδισμένο μονό Αγγλικό παιχνίδι το οποίο διπλασίασε το ποντάρισμα του! Θά έλεγα σε αυτό το σημείο πως είναι καλύτερα να "σηκωθούμε απο το τραπέζι", να πάμε στο ταμείο να εξαργυρώσουμε...και να χαιρετίσουμε με ευγένεια όπως μας αρμόζει τους πάντες και να την κάνουμε σαν παίκτες που είμαστε! Έχουμε μπόλικο χρόνο μπροστά μας για bet moore... Για τον φίλο μας που τα "έπιασε" χοντρά αλλά και για όλους τους υπόλοιπους φίλους μας και επισκέπτες μας, απο τον Αλογομούρη μια ζωντανή θρυλική μορφή της μουσικής... έτσι για να το γιορτάσουμε γιατί όλοι όσοι μπαίνουν στον Αλογομούρη είναι παίκτες πάνω απο όλα.







DublinBet
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΝΛΙΝΕ ΚΑΖΙΝΟ

Comments

Popular Posts