Εισιτήρια για το Δουβλίνο σήμερα!


Καλή στοιχηματική ημέρα να έχουμε και σήμερα. Μια ημέρα που συγκεντρώνει τα βλέμματα και πάλι όλων των φιλάθλων της Ευρώπης κυρίως. 

Βέβαια για να είμαι ειλικρινείς και εμένα με μαγνητίζουν αυτοί οι αγώνες, κυρίως για έναν πολύ καλό και ξεχωριστό λόγο.

Ο φετεινός τελικός του Γιουρόπα Λίγκ θα φιλοξενηθεί στις 18 Μαίου στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας. Μια υπέροχη πόλη την οποία εγώ προσωπικά την εκτιμώ αφάνταστα και την σέβομαι απεριόριστα. Μία πόλη που διαρκώς εξελίσεται στο παρόν και για το μέλλον με οδηγό τον παρελθόντα χρόνο και με την διατήρηση όλου του Πνευματικού και Πολιτιστικού γίγνεσθε των Δουβλινέζων αλλά και των Ιρλανδών εν γένει. 

Μια πόλη με το τυχερό καταπράσινο τετράφυλλο, με τα μοναδικά Ιρλανδικά χειρόγραφα και την περίτεχνη γραφή και διακόσμηση τους. Μια χώρα αρκετά φιλόξενη, με μύθους και ήρωες και με αρκετή δόση Φιλελληνισμού!

Για τον τελικό του Δουβλίνου λοιπόν συναντιώνται σήμερα τα 4 ζευγάρια των ομάδων στις πρώτες συναντήσεις τους. Με μια γρήγορη ματιά, οι γηπεδούχοι φαντάζουν για φαβορί μεν αλλά ειδικά σε αυτό τον θεσμό έχουν δεί πολλά...τα μάτια μας! Απο τα 4 αυτά ζευγάρια θα ξεχωρίσω το παιχνίδι της Πόρτο με την Σπάρτακ Μόσχας. Σε φοβερή φόρμα η Πόρτο, πρωταθλήτρια Πορτογαλίας πλέον με μια ομάδα σε εξαιρετική φόρμα. Βαριά φανέλα πια επι των ημερών μας εγώ προσωπικά θα την υπολογίσω σαν μια απο τις ομάδες που θα περάσουν στα ημιτελικά του θεσμού. 

Απο τα υπόλοιπα 3 ζευγάρια θα δώσω προταιρεότητα στην εντυπωσιακή Δυναμό Κιέβου για πρόκριση με τον οποιοδήποτε τρόπο, ενώ τα υπόλοιπα 2 είναι αρκετά επίφοβα για τα πάντα. Η Βιγιαρεάλ θα πρέπει να δείξει μεγάλη προσοχή σε μια πολύ σοβαρή και αποτελεσματική Τβέντε και το ίδιο θα πρέπει να κάνει και η φορμαρισμένη Μπενφίκα με την Αιντχόφεν. Μετά απο πολύ ψάξιμο αποφάσισα πως σήμερα θα ποντάρω σε ένα παρολί 2 ομάδων και τίποτα περισσότερο. Ένα ήρεμο Combo με στόχο να διπλασιάσω το ποντάρισμα μου και τίποτα άλλο. Δεν έχω διάθεση να εμπλακώ με θεωριτικά στάνταρ και να χάσω στο τέλος.

Επαναλαμβάνω πως κρύβει παγίδες αυτό το μεσοβδόμαδο και όλοι μας είδαμε τι κουβάς έπεσε απο την Ίντερ κυρίως προχτές. Την Πόρτο θα την διπλώσω με το ματς της Βίλστερμαν που υποδέχεται την Έμελεκ για το Κόπα Λιμπερταδόρες της Νοτ. Αμερικής. Οι γηπεδούχοι έχουν καταρρεύσει σαν ομάδα και μόνο το αδίστακτο υψόμετρο της Βολιβίας θα είναι ο αντίπαλος της ομάδας του Ισημερινού, η οποία παίζει στην κυριολεξία την πρόκριση της στους 16 του θεσμού!

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΣ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΠΑΡΟΛΙ 2 ΑΓΩΝΩΝ
ΠΟΡΤΟ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ = 1 @ 1,36 = 5-1 WIN
ΧΟΡΧΕ ΒΙΛΣΤΕΡΜΑΝ - ΕΜΕΛΕΚ = 2 @ 1,80 = 0-0 LOSE
Συνολική @ 2,45 Χ 20 μονάδες =  LOSE 20 μονάδες

Καλή επιτυχία στην επιλογή μας και θα τα ξαναπούμε αύριο Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΣ
ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ : 1,000 μονάδες (απο 24/03/2011)
ΤΡΕΧΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ : 1,433.4 μονάδες (+433.4) μονάδες
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : ΑΥΞΗΣΗ 43,3% του αρχικού κεφαλαίου μας.


Diasim







DublinBet
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΝΛΙΝΕ ΚΑΖΙΝΟ

Comments

Popular Posts