Ακραία Στοιχηματικά Φαινόμενα


 
Καλό στοιχηματικό Weekend να έχουμε. Για σήμερα Παρασκευή, δυστυχώς λόγω φόρτου υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να ασχοληθώ όσο θα ήθελα με το ψάξιμο των αγώνων με αποτέλεσμα να απέχουμε σαν μπλοκ από τον στοιχηματισμό. Με αφορμή την χθεσινή εξαιρετική κερδοφόρα ημέρα μας θα ήθελα να σας επισημάνω κάποιες λεπτομέρειες.

Πάνε 2,5 χρόνια που πρωτοεμφανιζόμενος στον διαδικτυακό χώρο της στοιχηματικής ενημέρωσης, μίλησα για πρώτη φορά για τα περίφημα "ακραία στοιχηματικά φαινόμενα". Μια φράση που αφορούσε και ερμήνευε κατά την προσωπική μου άποψη την συμμετοχή του παίκτη-επενδυτή σε στοιχηματικά γεγονότα διαφόρων σπορ όπως είναι το μπάσκετ, το βόλεϋ κλπ κυρίως μέσα από τον ζωντανό στοιχηματισμό (Live bet).

Στο πρώτο άρθρο της γνωριμία μας μέσα στον Αλογομούρη είχα γράψει : "Κακά τα ψέμματα... πέρασε ανεπιστρεπτί ο παλιός καλός καιρός με τους καλούς γνώστες του στοιχήματος που δρούσαν σε ένα περιορισμένο πεδίο και κερδοφορούσαν από αυτό.  Τα διάφορα σπορ τώρα πια επί των ημερών μας δεν σταματούν ούτε λεπτό να διεξάγονται. Τα Πρωταθλήματα, τα έπαθλα, οι διοργανώσεις, τα τουρνουά και όλες οι εν γένει αθλητικές διοργανώσεις και συναντήσεις , αλλά και η παρουσία εταιρειών στοιχηματισμού έχουν εκατονταπλασιαστεί σε σχέση με το πολύ περιορισμένο και συγκεκριμένο... στοιχηματικό "χθές". Το νέο αυτό λοιπόν "στοιχηματικό γίγνεσθαι" με ενδιαφέρει και σαν παίκτης  προσπαθώ  διαρκώς  να εξελίσσομαι σύμφωνα με το τεράστιο άνοιγμα της παγκόσμιας στοιχηματικής αγοράς. Ένα άνοιγμα που δημιουργεί τεράστιες ευκαιρίες για ακόμη περισσότερα θετικά αποτελέσματα. Βέβαια οι ευκαιρίες αυτές δεν είναι ορατές δια γυμνού οφθαλμού... αλλά χρειάζονται πολύ χρόνο να διαθέσει ένας παίκτης προκειμένου να τις κερδίσει"

Χθες μέσα στον Αλογομούρη ζήσαμε "ζωντανά" τον εντοπισμό μιας πολύ καλής στοιχηματικής ευκαιρίας στο Βόλεϋ και παρακολουθώντας ζωντανά τον αγώνα μας δόθηκε η δυνατότητα να χτυπήσουμε άγρια στο...ψαχνό τον μπούκ (με το ανάλογο ρίσκο φυσικά) και να γράψουμε μέσα σε 2 αγωνιστικά σετ του βόλεϋ, εξαιρετική κερδοφορία. Γιατί τα λέω τώρα όλα αυτά θα μου πείτε?

Αρχικά θα έχετε καταλάβει πως δεν με ενδιαφέρουν οι "τυμπανοκρουσίες" στις νίκες μας. Ίσα ίσα το αντίθετο κάνω. Τις αστοχίες μου τις προβάλλω πιο πολύ από τις ευστοχίες μου. Τα λέω για να καταλάβουμε όλοι μας πως καθημερινά πάντα θα υπάρχουν στοιχηματικές ευκαιρίες για να τις "χτυπήσουμε". 

Το ζωντανό στοίχημα δεν σημαίνει...οικονομική καταστροφή εφ΄όσον είμαστε σίγουροι για τα στοιχεία του αγώνα που γνωρίζουμε ψάχνοντας διαρκώς. Το ζωντανό στοίχημα και ειδικά σε γεγονότα με υψηλές αποδόσεις, δίνει την ευκαιρία ενός πολύ καλού κέρδους στον παίκτη που παρακολουθεί τον αγώνα γνωρίζοντας πολλές λεπτομέρειες των ομάδων. 

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

Πάρμα v Ίντερ = 2 - 1,85 Χ 20 μον. = 2-0 LOSE 20 μον.
Ρόμα v Παλέρμο = 1 - 1,50 Χ 20 μον. = 2-3 LOSE 20 μον.
Κολωνία v Στουτγκάρδη = 2 - 2,50 Χ 20 μον. = 1-3 WIN 30 μον.
Χαλ v Ντονκάστερ = 1 - 1,80 Χ 20 μον. = 3-1 WIN 16 μον.
Άκρινγκτον Στάνλει v Όξφορντ Γιουν. = 1 - 1,83 Χ 20 μον. = 0-0 LOSE 20  μον.
Κάουντενμπιθ v Φόλκερκ = 2 - 1,90 Χ 20 μον. = 1-2 WIN 18 μον.


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΠΑΡΟΛΙ ΜΕ 6 ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ.
Πάρμα v Ίντερ = 2 - 1,85  = 2-0 LOSE
Ρόμα v Παλέρμο = 1 - 1,50  = 2-3 LOSE
Κολωνία v Στουτγκάρδη = 2 - 2,50 = 1-3 WIN
Χαλ v Ντονκάστερ = 1 - 1,80 = 3-1 WIN
Άκρινγκτον Στάνλει v Όξφορντ Γιουν. = 1 - 1,83 = 0-0 LOSE
Κάουντενμπιθ v Φόλκερκ = 2 - 1,90 = 1-2 WIN
Ζητάμε 1-6άδα, 6-5άδες και 15-4άδες = 22 στήλες Χ 0,50 = 11 μον. = LOSE 11 μον.


Για κάποιους φίλους που ρώτησαν εδώ και μέρες τους γράφω την διεύθυνση του προσωπικού μου μπλοκ που ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή.
και θα μεταφερθείτε αμέσως.



ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΣ
ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ : 1,000 μονάδες (από 24/03/2011)
ΤΡΕΧΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ : 2,018.7 μονάδες (+1,018,7) μονάδες
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : ΑΥΞΗΣΗ 101,87% του αρχικού κεφαλαίου μας.


Diasim




DublinBet
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΝΛΙΝΕ ΚΑΖΙΝΟ

Comments

Popular Posts