Στον τελικό η Σίτι...


 
Την πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό του F.A. Cup, μετά από 30 χρόνια πανηγυρίζει η Μάντσεστερ Σίτι! Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι επιβλήθηκε με 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Γουέμπλεϊ», με τον Γιάγια Τουρέ να σημειώνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Οι «πολίτες» περιμένουν να μάθουν αύριο τον αντίπαλό τους από το νικητή του άλλου ζευγαριού, ανάμεσα στην Μπόλτον και τη Στόουκ. Κάνοντας μια πειστική εμφάνιση μετά από καιρό, η Τσέλσι επέστρεψε στις νίκες στην Premier League. Οι Λονδρέζοι, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής, πέρασαν άνετα από το «Χόθορνς» και με το 3-1 κόντρα στη Γουέστ Μπρόμιτς μείωσαν τη διαφορά που τους χωρίζει από τη πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο -8, με τις δύο ομάδες να έχουν από 32 παιχνίδια.

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Scottish Premier League, πάνω από την «αιώνια» αντίπαλο Σέλτικ, πέρασε η Ρέιντζερς. Οι «διαμαρτυρόμενοι» κέρδισαν σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 18η αγωνιστική τη Σεντ Μίρεν με 2-1 και άφησαν στο -1 τους «καθολικούς» οι οποίοι ωστόσο έχουν ένα ματς λιγότερο. Στο άλλο ματς της ημέρας, Ινβερνές και Χαρτς έμειναν στο 1-1 στο «Καλιντόνιαν».

 
Το πρώτο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Scottish Cup βρήκε κάτοχο. Η Μάδεργουελ επικράτησε εύκολα με 3-0 της Σεντ Τζόντον στο «Χάμπντεν Παρκ» της Γλασκώβης, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης και προκρίθηκε στον τελικό, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Αμπερντίν- Σέλτικ, που διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους το μεσημέρι της Κυριακής.

Δύο πέναλτι έκριναν το πρώτο από τέσσερα συνεχόμενα clasico. Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα έμειναν στο 1-1 στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», με τους Λιονέλ Μέσι (53’) και Κριστιάνο Ρονάλντο (82’) να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα από την άσπρη βούλα. Στα υπόλοιπα ματς της 32ης αγωνιστικής της Primera Division, η Βαλένθια βρέθηκε ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην 3η θέση, κάμπτοντας την αντίσταση της ουραγού Αλμερία εκτός έδρας με 3-0, ενώ Χετάφε και Μάλαγα επιβλήθηκαν των Σεβίλλης και Μαγιόρκα αντίστοιχα, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική «ανάσα».

Στα του στοιχήματος μας τώρα, χθές η Ρόμα μαζί με την παραπαίουσα Ίντερ μας κρέμασαν με αποτέλεσμα να υποστούμε μια πολύ ελαφριά απώλεια των 7 μονάδων.  Έτσι το ταμείο μας διαμορφώθηκε ως εξής :


ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΣ
ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ : 1,000 μονάδες (από 24/03/2011)
ΤΡΕΧΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ : 2,011.7 μονάδες (+1,011,7) μονάδες
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : ΑΥΞΗΣΗ 101,17% του αρχικού κεφαλαίου μας.

 ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

Μονές επιλογές
Αλκορκόν v Τενερίφη = 1 @ 2,00 Χ 15 μονάδες = 3-2 WIN 15 μον.
Σάντο Αντρέ v Κορίνθιανς = 2 @ 1,57 Χ 20 μονάδες = 0-2 WIN 11,4 μον.


COMBO
Χιμπέρνιαν v Χάμιλτον = 1 @ 1,66 = 1-2 LOSE
Αμπερντίν v Σέλτικ = 2 @ 1,36 = 0-4 WIN
Συνολική @ 2,26 Χ 15 μονάδες = LOSE 15 μον.



Diasim



DublinBet
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΝΛΙΝΕ ΚΑΖΙΝΟ

Comments

Popular Posts