Στις 70 μονάδες έφτασε η χθεσινή μας απώλεια...

 
Καλή σας ημέρα!!! Με την υψηλή απώλεια των  70 μονάδων στο σύνολο των χθεσινών πονταρισμάτων μας έκλεισε η χθεσινή στοιχηματική μας ημέρα. Αποδείχτηκε πως ήταν τελείως λανθασμένο το υπέρ του δέοντος στοιχηματικό μου άνοιγμα. Καλώς ή κακώς  ο στοιχηματικός μου οίστρος  δημιουργήθηκε μέσα από τα θετικά "σημεία και σημάδια" που έβγαζαν οι αναζητήσεις μου, αλλά αποδείχτηκε το αντίθετο. Δυστυχώς δεν μπόρεσαν οι περισσότερες ομάδες να κρατήσουν τις νίκες τους μέχρι το τέλος του αγώνα με αποτέλεσμα να σπάσουν κάποια ματς "κλειδιά" που παρέσυραν στην απώλεια το συνολικό μου ποντάρισμα.

 ΤΟ Στοιχηματικό μας γίγνεσθαι...


ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΝ

Είναι αλήθεια πως εδώ και πολλά χρόνια τα στοιχήματα σε διάφορα σπορ ήτανε πάντα δημοφιλή στο εξωτερικό. Το διαδίκτυο και στην χώρα μας έκαναν γνωστό τον στοιχηματισμό τα τελευταία δέκα χρόνια κυρίως με αποτέλεσμα να κερδίσουν μια τεράστια μερίδα των παικτών που τζιράρει αλλά και τζογάρει με παντός παντός είδους ποσά. Το θέμα όμως είναι να αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε το στοιχηματικό γίγνεσθαι της εποχής μας πια, μέσα στο οποίο έχουμε συνειδητά εμπλακεί με σκοπό βέβαια το κέρδος (τουλάχιστον για μένα). Βέβαια η εμπλοκή μας αυτή όλα αυτό το διάστημα δημιούργησε ένα καινούργιο σκηνικό το οποίο στήθηκε με τα χρήματα μας και θα πρέπει  να το πάρουμε χαμπάρι προκειμένου να το αντιμετωπίσουμε σωστά για να πάψουμε να αιμοραγούμε οικονομικά. Ξεκάθαρες κουβέντες και όποιος τις αντέξει... Και ξεκινάω...!!! Εάν σε παγκόσμιο στοιχηματικό επίπεδο, στο τέλος της στοιχηματικής χρονιάς οι κερδισμένοι από το στοίχημα ξεπερνούν το...2% των παικτών  εγώ "βάζω στοίχημα" ότι ποσό θέλετε!!! Σε θυρίδα συμβολαιογράφου και εάν χάσω τα παίρνετε. Εάν κερδίσω δεν παίρνω τίποτα...!!! Και γιατί μόνο το 2%...μετράει τα κέρδη των επενδύσεων του και τα κλειδώνει? Πολύ απλά τα πράγματα αλλά εμείς δεν θέλουμε  να τα δούμε. Ας αρχίσουμε με μια απλή επισήμανση λοιπόν... 

Γνωρίζουμε πως οι  ομάδες που έχουν επίσημη χορηγία εκατομμυρίων ΕΥΡΩ από τις μπούκ μαικερς εταιρείες, σε παγκόσμιο επίπεδο ξεπερνάνε τις 150 στο ποδόσφαιρο και μόνο?  Ξεκινάμε από την πασίγνωστη Ρεάλ με την Bwin και φτάνουμε μέχρι την 12bet που πατρονάρει με το ασιατικό χάντικαπ την μισή Μαλαισία, Ταυλάνδη κλπ...!!! Να μιλήσουμε για μπάσκετ, για τένις, για γκολφ, για ράγκμπι και χόκεϊ? Δεν θα πιστεύουμε στα μάτια μας με αυτά που θα διαβάζουμε. Μια τρομακτική οικονομική δύναμη στο σύνολο τους οι μπούκ,  που κάνουν...σκόνη ότι ώρα γουστάρουν  την FIFA & UEFA για τα συμφέροντα της. Βεβαίως δεν θα το κάνουν  ποτέ διότι οι σχέσεις τους θα είναι πάντα άριστες για οικονομικούς λόγους. Ας δούμε μερικές απο τις ομάδες που "υπηρετούν" με τον καλύτερο τρόπο τους μπούκ μέικερς και όποιος έχει αντίθετη άποψη ευχαρίστως να το συζητήσουμε. Παρί Σεν Ζερμέν και Φέγενορντ βρίσκονται στην κορυφή του παγόβουνου και ακολουθούν από πολύ κοντά η Βέρντερ, η Τότεναμ, η Ατλέτικο Μδρίτης, η ελεεινή Κόρδοβα, η Μάντοβα με την Πάρμα και  η  Άστον Βίλλα μαζί με το Λιβόρνο. Παρακάτω θα βρούμε την ένδοξη Ρόζενμποργκ μαζί με την Κίεβο την Αβελλίνο και την Ραβένα!!! Και βέβαια οι πασίγνωστες Νιούκαστλ μαζί με την Μπέρμπιγχαμ. 

Θα σταματήσω την "προσφώνηση" των εκλεκτών ομάδων και κάποια στιγμή  θα γράψω ποιο είναι το μυστικό του αγγλικού ποδοσφαίρου και με ποιόν κώδικα πρέπει να παίζει ο τζογαδόρος αφού έχει αποφασίσει να ασχοληθεί με τους Νησιώτες.  Επιγραμματικά όμως  θα πω ότι αν πάει ο παίκτης να ποντάρει λεφτά στην Αγγλία με τον ίδιο κώδικα που ποντάρει στην Ιταλία την έχει βάψει. Ούτε 1 στα 3 δεν θα βρει στην πορεία του!!! Απλά θα σας συστήσω να κάνετε μια αναδρομή κάποια στιγμή στο αρχείο  με τα πονταρίσματα μου στο μπλοκ του Αλογομούρη και παρατηρήστε σε πόσες έχω  ποντάρει  από αυτές τις ομάδες. Ίσως την Ατλέτικο και Τότεναμ  μόνο σε κάποιο όβερ αν θυμάμαι καλά!!! Και μιλάμε για είσοδο των μπούκ σε Πρωταθλήματα όπου οι παραδοσιακές συμμαχίες των ομάδων ή οι μισητές έχθρες για διάφορους λόγους δίνουν και παίρνουν. Από που να αρχίσουμε και από που να τελειώσουμε. Τα σκηνικά απερίγραπτα και ατελείωτα...Οπαδοί που πιέζουν τις ομάδες τους να πατήσουν μισητούς αντιπάλους...λόγω κοινωνικοπολιτικών διαφορών και οι μπούκ στήνουν παγίδες με τυράκια???

Διαιτησίες που ποντάρουν σε μπούκ με μέτρο στα κρυφά  αλλά και μπούκ που ποντάρουν επάνω στην διαιτησία για να σπάσει το χινάρι της Πάρμα και το διπλό της Χόφενχάιμ? Με νομοθετικά διατάγματα...ομάδες μπορούν να κεράσουν βαλιτσάκια με ευρώ προκειμένου ο ένας αντίπαλος να "σφάξει" τον αντίπαλο της προκειμένου να επωφεληθούν οι φέροντες τα φράγκα και οι μπούκ προσφέρουν τα διπλά για το αντίθετο? Συνεννοήσεις ομάδων για ανταλλαγές παικτών, χρωστούμενα που πρέπει να εξοφληθούν με κάθε τρόπο, ομάδες που δεν προλαβαίνουν να σωθούν και αρχίζουν να πουλάνε πάντα  με συνεννόηση και ενημέρωση των μπούκ!!! Ομάδες που μποϋκοτάρουν και καταστρέφουν με  κάθε τρόπο το παιχνίδι των παικτών προκειμένου να πάρουν το φιλέτο οι μπούκ. Παραδείγματα? Ατελείωτα!!! Η Τάμπερε Γιουν. στο πιο άθλιο  και πουλημένο πρωτάθλημα της Φινλανδίας, την σεζόν που μας πέρασε, έφερνε ότι αποτέλεσμα  ακριβώς της έλεγε το κρατικό μονοπώλιο προκειμένου να φάνε δισεκατομμύρια από τους παίκτες όλου του κόσμου. Τα ποσοστά του κρατικού μονοπωλίου που έπαιρνε  από τις Ευρωπαίους μπούκ ξεπερνούσαν το 20%!!! Να πούμε για ομάδες του μπάσκετ που κέρδιζαν μεν...αλλά κάνανε γαργάρα τα χάντικαπ που βάζανε οι μπούκ? Να μιλήσουμε για το περσινό μπασκετικό  ματς που το έστησε η όλη η μηχανή των μπούκ και πετάγανε οι παίκτες την μπάλα στο ταμπλό προκειμένου να λήξη το ματς ισόπαλο στο 40λεπτο... για να...χάσουν οι πάντες τα πάντα?

Τελειώνοντας το πρώτο μέρος για σήμερα θα σας πω το εξής και ελπίζω να το λάβετε σοβαρά υπο΄όψην σας. Σε καμία περίπτωση, όποια και να είναι η παρέμβαση των οικονομικών μεγαθηρίων στο στοίχημα, δεν φταίνε ποτέ αυτοί για τα άσχημα οικονομικά μας αποτελέσματα. Την όλη ευθύνη της στοιχηματικής μας πορείας την έχουμε εμείς και μόνο!!! Γιαυτό μιλάμε για το "στοιχηματικό γίγνεσθαι" και γιαυτό θα μιλάμε συνέχεια για τους τρόπους με τους οποίους ο κάθε παίκτης θα πρέπει να αντιμετωπίσει αυτό το...γίγνεσθαι! Τελεία και παύλα...! Θα πρέπει ο παίκτης να γίνει και να αισθανθεί πάνω από όλα επενδυτής και να βαδίσει στην πορεία του χρησιμοποιώντας διάφορες στρατηγικές του οικονομικού χώρου. Εάν θέλει να έχει κέρδος στο ταμείο του!!! Στο δεύτερο μέρος του άρθρου μας  τις επόμενες ημέρες θα ασχοληθούμε με τους  τρόπους τους οποίους θα μπορέσουμε σε εύρος χρόνου να βγούμε κερδισμένοι από το στοίχημα.


TA ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ

ΜΟΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Σουηδία - Allsvenskan 07 Μαΐου 14:00 - ΒΚ Χάκεν v ΑΙΚ = 1 - 2,05 Χ 30 μονάδες = 3-1 WIN 31,5 un.
Σουηδία - Superettan 07 Μαΐου 16:00 - Μπράγκε v GIF Σούντσβαλ = 2 - 2,20 Χ 30 μονάδες = 0-0 LOSE 30 un.

 COMBO
Γαλλία - Νασιονάλ 07 Μαΐου 18:00 - Στρασβούργο v Ρόντεζ = 1 - 1,50 = 2-1 WIN
Αυστρία - Μπουντεσλίγκα 07 Μαΐου 18:30 - FC Σάλτσμπουργκ v FC Μάγκνα Βρ. Νόϊσταντ = 1 - 1,44 = 4-0 WIN
Συνολική απόδοση 2,16 Χ 20 μονάδες = WIN 23,2 μον.



ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΣ
ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ : 1,000 μονάδες
ΤΡΕΧΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ : 1,200,7 μονάδες (+200,7) μον.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : αύξηση 20,07% του αρχικού μας κεφαλαίου για τον τρέχοντα μήνα.


Η ΜΠΑΝΚΑ ΜΑΣ
1ος μήνας - απο 24/03 εως 24/04/11 = Καθαρά κέρδη 1,069.5 μον.





DublinBet
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΝΛΙΝΕ ΚΑΖΙΝΟ

Comments

Popular Posts