Με Σεκούντα Ντιβισιόν σήμερα...



Μπορεί η Σεκούντα Ντιβιζιόν να μην έχει την λάμψη των σαλονιών της Πριμέρα της Ισπανίας, αλλά είναι ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον Πρωτάθλημα με πολλούς φίλους και στην πατρίδα μας.

Μάλιστα πολλές φορές προσφέρει καλές στοιχηματικές ευκαιρίες για να πάμε στο ταμείο για είσπραξη. Αυτό θα επιδιώξουμε και εμείς σήμερα στους αγώνες της 41ης αγωνιστικής, επιλέγοντας 2 νίκες των φιλοξενούμενων ομάδων για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία.

Στην Βαρκελώνη, μια μέρα μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λίγκ απο την Μπαρτσελόνα,  η μικρότερη ομάδα η Μπαρτσελόνα Β΄ υποδέχεται στο γήπεδο της την ιστορική Σαλαμάνκα.
Οι Καταλανοί είναι τελείως αδιάφοροι για αυτό το ματς ενώ οι φιλοξενούμενοι καίγονται στην κυριολεξία για το τρίποντο της νίκης. Βρίσκονται στην 19η θέση και κινδυνεύουν απο τον υποβιβασμό. Θα το ρισκάρω πολύ επιλέγοντας την νίκη των φιλοξενούμενων με μια απόδοση που πιστεύω πως αξίζει ο κόπος του ρίσκου. 2,40 δίνει το διπλό ελπίζοντας πως θα τα καταφέρει η Σαλαμάνκα να φέρει το πολυπόθητο διπλό!

Κοντά στα Ισπανογαλλικά σύνορα η ντεφορμέ αλλά και η αδιάφορη Ουέσκα υποδέχεται την ομάδα της Βαγιαδολίδ. Οι Καστιλιάνοι χρειάζονται το τρίποντο της νίκης για να μπορέσουν να μπούν στα πλέι οφ της ανόδου και με την εμπειρία της πιστεύω πως θα τα καταφέρει.

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ

Ισπανία - Segunda

Μπαρτσελόνα Β' v Σαλαμάνκα = 2 - 2,40 Χ 30 ευρώ
Ουέσκα v Βαγιαδολίδ = 2 - 1,80 Χ 70 ευρώ


Για τους φίλους της σελίδας, θα χαρώ να σας δώ και στο δικό μου blog
(πατώντας εδώ)  http://diasimbet.blogspot.com/
Καλή επιτυχία στις σημερινές επιλογές μας




DublinBet
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΝΛΙΝΕ ΚΑΖΙΝΟ

Comments

Popular Posts