...and the winners is...


Καλή σας ημέρα και καλό Σαβ/κύριακο σε όλους τους φίλους και επισκέπτες της σελίδας.

 Κλείσαμε κιόλας 2 μήνες από τότε που σχεδόν αθόρυβα άρχισε να λειτουργεί στον Αλογομούρη η στήλη μου για το στοίχημα μαζί με την μπάνκα μας.

 Όντως αθόρυβη, χωρίς υπερβολές, με χαμηλούς τόνους, "παίζοντας" εξόχως επαγγελματικά και πάντα με ποσά πονταρίσματος απολύτως εφικτά για το σύνολο σχεδόν των παικτών του στοιχήματος (από 10 έως 30 ή και 50 ευρώ το πολύ) πετύχαμε μέσα σε 2 μήνες αύξηση του αρχικού μας κεφαλαίου κατά... 124%!!! Δηλαδή το αρχικό ποσό των 1,000 μονάδων μας έφτασε στις 2,240.2 μονάδες.




Βεβαίως και ευνοηθήκαμε από την στοιχηματική περίοδο που βρισκόταν στο φόρτε της αλλά σε καμία περίπτωση δεν... μας τα χάρισαν. Τα κερδίσαμε με το σπαθί μας, χρησιμοποιώντας την εμπειρία μας και τις γνώσεις μας επάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Όλα αυτά όμως δεν σας τα γράφω για να θριαμβολογούμε, με μπόλικη...ρύπανση,  προκειμένου να τραβήξουμε την προσοχή των "πελατών" μας.

Δόξα τω Θεό νοιώθω τόσο πολύ δυνατός και ισορροπημένος σαν παίκτης του στοιχήματος με τα κέρδη μου, που δεν μπήκα και ούτε θα μπω στην διαδικασία της "ψευτο διαφήμησης" για κανέναν λόγο. Όμως δεν θα σταματήσω ούτε δευτερόλεπτο να φωνάζω και να αποδεικνύω, πως ο σωστός στοιχηματισμός, με σχεδιασμό και στρατηγική είναι ένα αρκετά κερδοφόρο πεδίο. Μια οικονομική επένδυση η οποία πάντα σε βάθος χρόνου μπορεί να κερδοφορήσει με εξαιρετικά αποτελέσματα. 


Κοιτώντας πάντα ρεαλιστικά και την αλήθεια στα μάτια, θα πρέπει να λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψιν μας πως με τον ερχομό του νέου μήνα η στοιχηματική μας...ζωή θα αλλάξει. Και αυτό γιατί θα μπούμε σε καλοκαιρινούς ρυθμούς και θα υπάρχουν μόνο τα θερινά πρωταθλήματα της Σκανδιναβίας στο πρόγραμμα μας. Έτσι λοιπόν η προσοχή μας για τον Ιούνιο, Ιούλιο αλλά και Αύγουστο θα είναι στραμμένη στην Σουηδία, στην Νορβηγία αλλά και στην Φινλανδία. Και βέβαια χωρίς να ξεχνάμε πως η στοιχηματική ιστορία μας έχει διδάξει πως τα Σκανδιναβικά πρωταθλήματα είναι από τα...πλέον στημένα που υπάρχουν στο στοιχηματικό πεδίο, που σημαίνει πολύ προσεκτικές επιλογές και πολύ ήπιο οικονομικό άνοιγμα! 


Για σήμερα Σάββατο κυριαρχεί ο τελικός των "πλουσίων" και των "υπέρ ομάδων" του Τσάμπιονς Λίγκ που διεξάγεται στον Ναό του ποδοσφαίρου στο ιστορικό Γουέμπλευ ενώ αύριο Κυριακή θα έχουμε ένα ενδιαφέρον μεν πρόγραμμα αλλά με αγώνες που θέλουν τεράστια προσοχή. Έχουμε τα πλέι οφ των μικρότερων Αγγλικών ομάδων, έχουμε Γαλλία και Ισπανία, έχουμε 3 τελικούς Κυπέλλων, έχουμε το μεγάλο Γκράν Πρί του Μονακό και φυσικά τον δεύτερο τελικό του μπάσκετ ανάμεσα στον Πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.


Για σήμερα λοιπόν στοιχηματικά θα ασχοληθούμε μόνο με τον μεγάλο τελικό του Γουέμπλευ σε επίπεδο LIVE BET με καινούργια ανάρτηση και θα τα ξαναπούμε και πάλι αύριο Κυριακή με πονταρίσματα ημέρας. 


Καλή συνέχεια σε όλους!!!


Diasim



DublinBet
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΝΛΙΝΕ ΚΑΖΙΝΟ

Comments

Popular Posts