Σύστημα των πέντε αριθμών

Πως παίζεται το «σύστημα των πέντε αριθμών» στη ρουλέτα

Η ρουλέτα, όπως θα πρέπει ήδη να γνωρίζετε, είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται αποκλειστικά στη τύχη. Ο μόνος τρόπος να επηρεάσετε τις πιθανότητές σας είναι να χρησιμοποιήσετε το σύστημα στοιχηματισμού προς όφελός σας και να αναζητήσετε τους ταχύτερους τρόπους που θα αυξήσουν σημαντικά τις μάρκες σας. Εκεί ακριβώς βασίζεται το σύστημα των πέντε αριθμών, ένα σύστημα απλό και εύκολο στην εκμάθηση. Θα πρέπει να τονιστεί ωστόσο ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι μια εγγυημένη μέθοδος για να κερδίζετε πάντα στην ρουλέτα. Τα όσα αναφέρονται παρακάτω απευθύνονται σε έμπειρους παίκτες οι οποίοι κατανοούν τους κανονισμούς του παιχνιδιού, τα πονταρίσματα και τις πιθανότητες και πιθανόν να έχουν ήδη δοκιμάσει κάποιες άλλες στρατηγικές και συστήματα.

το σύστημα των πέντε αριθμών στην ρουλέτα

Το σύστημα βασίζεται στις πιθανότητες να πληρωθείτε 35 προς 1 κερδίζοντας ένα πλέιν ποντάρισμα σε έναν αριθμό. Τα στάδια που περιλαμβάνει είναι τα ακόλουθα:
  1. Διαλέξτε οποιουσδήποτε πέντε (5) τυχαίους αριθμούς, περιλαμβανομένου αν θέλετε του ζερό (0). Η παρακάτω γεννήτρια τυχαίων αριθμών μπορεί να σας βοηθήσει στην επιλογή σας, απλά πατήστε το κουμπί για να εμφανιστούν νέοι τυχαίοι αριθμοί από 0 ως 36.

    Αποτέλεσμα
  2. Βρείτε ένα τραπέζι ρουλέτας με ελάχιστο ποντάρισμα €5 και αγοράστε €40 σε μάρκες του €1.
  3. Τοποθετείστε από μια μάρκα €1 σε καθέναν από τους πέντε αριθμούς που επιλέξατε. Εφόσον έχετε σαράντα μάρκες, μπορείτε να επαναλάβετε το ποντάρισμα αυτό 8 φορές (δηλαδή οκτώ φορές για καθένα από τους πέντε αριθμούς)
  4. Αν χάσετε σταματήστε! Αν κερδίσετε θα έχετε 35 μάρκες συν 1 μάρκα του πονταρίσματος που κέρδισε.
  5. Τοποθετήστε από επτά (7) μάρκες του €1 σε καθένα από τους πέντε αριθμούς που επιλέξατε. Αν η μπίλια σταματήσει σε έναν από αυτούς θα έχετε €245 συν τα €7 του δεύτερου πονταρίσματος συν το €1 του πρώτου, δηλαδή συνολικά €253! Αν όχι, θα έχετε χάσει μόνο €5.
  6. Αν έχετε κερδίσει, πάρτε τα κέρδη σας και σταματήστε. Είναι η καταλληλότερη στιγμή να το πράξετε, διότι το σύστημα αυτό δεν ευνοεί τις πιθανότητές σας αν συνεχίσετε.

συμβουλές και παρατηρήσεις

  • το ζερό περιλαμβάνεται στα πονταρίσματα που μπορείτε να κάνετε.
  • και οι πέντε αριθμοί έχουν ακριβώς την ίδια πιθανότητα να κερδίσουν.
  • το παραπάνω «σύστημα» λειτουργεί μόνο στην περίπτωση που κερδίσετε δύο φορές συνεχόμενα.
  • όπως συμπεραίνεται εύκολα από τα παραπάνω, δεν πρόκειται για ένα σύστημα που εκμεταλλεύεται τους κανονισμούς της ρουλέτας προς όφελος του παίκτη, αλλά πρόκειται απλά για μια μέθοδο πονταρίσματος που επιδιώκει να επιτύχει είτε σύντομα κέρδη είτε να περιορίσει την ζημιά σε ένα ελάχιστο. Δοκιμάστε την με δική σας ευθύνη…


DublinBet
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΝΛΙΝΕ ΚΑΖΙΝΟ

Comments

Popular Posts