Παρατηρώντας τον βασιλιά ΕΞΗΓΗΣΗ! Σύστημα ρουλέτας weel watching!Τέταρτο μάθημα

Έχω πραγματικά χαρεί πάρα πολύ από τα σχόλια σας γιατί καταλαβαίνω ότι υπάρχουν πολλοί "αθλητές-πρωταθλητές" με όρεξη και θέληση για ΝΙΚΗ! Θα συνεχίσουμε με το ίδιο στυλ δηλαδή με μάθηση-εξήγηση χωρίς σειρά ώστε να καταφέρουμε να αφυπνίσουμε μέσα στο καθένα την πραγματική κριτική σκέψη και έμπνευση.
Στο μάθημα παρατηρώντας τον βασιλιά ελπίζω να μάθατε απ έξω  όλες τις "εισόδους" του βασιλιά ! Θα δώσω εδώ τα λινκ από τα παλαιά μαθήματα για το weel watching ώστε ο νέος χρήστης αν δεν έχει ακολουθήσει να μπορεί να ξεκινήσει από την αρχή και αυτά είναι Πρώτο εδω ,Δεύτερο εδω ,τρίτο εδω .

Η ρουλέτα , η μάλλον η βασίλισσα ρουλέτα είναι ένα "ον" -σύστημα που διέπεται από συγκεκριμένους νομούς , σαν το δύσκολο θηλυκό που μας παιδεύει άλλα όταν βρούμε τα "κουμπιά" του το κάνουμε πειθήνιο και ερωτικό!


Ως γνωστό τα θηλυκά λατρεύουν τους εραστές, τους καλούς εραστές,που έχουν εμπειρία ,κατανόηση και μπορεί να είναι και αλήτες και κύριοι !!! Το θηλυκό λατρεύει τον πραγματικά ενεργητικό άντρα , λατρεύει την κυριαρχία του και τον τρόπο προσεγγίσεις του ! Ενα θηλυκό θαυμάζει μέσα του αυτόν που βρίσκει τις αδυναμίες του και τις χρησιμοποιεί για να μπορέσει να υπάρξει μια ισορροπημένη συνύπαρξη , αυτόν τον ενεργό το θηλυκό τον κάνει θεό της, ΒΑΣΙΛΙΑ της.

Ας αναπτύξουμε λοιπόν ένα ερωτικό ταξίδι ξεδιπλώνοντας κινήσεις προσεγγίσεις της θηλυκής ενέργειας , ας δούμε πως ο "αρσενικός" βασιλιάς προσεγγίζει και γοητεύει την "θηλυκή" βασίλισσα οδηγώντας την να του εκμυστηρευτεί τα πιο κρυφά μυστικά της , κάνοντας την από οργασμό να του ψιθυρίζει το μέλλον!!!

Η "βασίλισσα" μας σαν όλες τις βασίλισσες είναι πολλές φορές παράξενη , δύστροπη και εγωίστρια . Θέλει να κυριαρχεί και να νικά συνέχεια . Για αυτό το λόγο έχει δημιουργήσει και το μύθο της ανίκητης μα πιστέψτε με όπως όλα τα θηλυκά που δείχνουν "άγρια" ,θέλει να κατακτηθεί και μάλιστα το ζητά σχεδόν εκλιπαρώντας . Τα θηλυκά είναι πολυσύνθετα όντα , έχουν διάφορες στρωματωσεις άμυνας και συμπεριφοράς ώστε κατά βάση να καλύπτουν  τουλάχιστον επιφανειακά την τεράστια ανάγκη τους για ερωτική υποταγή στο αρσενικό!.

Ενας πραγματικός αλήτης - εραστής πρέπει να μπορεί να δει κάτω από την επιφανειακή εικόνα. Έτσι και αλλιώς ζούμε στην εποχή του ότι φαίνεται δεν είναι και πραγματικότητα!!

Αν αφεθούμε μπροστά της και αναλύσουμε τον σαγηνευτικό χορό της θα διαπιστώσουμε οτι ο βασιλιάς μέσα από ένα γρήγορο ταγκό προσπαθεί να "ολοκληρώσει" στην γέννηση ενός νέου αριθμού!!! Είναι σαν βλέπεις πραγματικά μια ερωτική πράξη που Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ (μπίλια και νούμερο) ψάχνουν τρόπο να εισχωρήσουν στην μίτρα του θηλυκού (ρουλέτα - πτώση από την πάνω μεριά της μπίλιας στην περιοχή των αριθμών)..και όταν πια αυτό συμβεί με αγωνιά όλοι αναμένουμε ποιο θα είναι το νέο "μωρό" - "νούμερο-αποτέλεσμα"!! Άλλα ένας εραστής ,ένας πραγματικός εραστής ποτέ μα ποτέ δεν θα άφηνε κάτι στην τύχη ιδίως όταν έχει να κάνει με ένα τόσο δυνατό θηλυκό!! Ένας εραστής όταν κάνει κίνησή είναι πλέον σίγουρος για το αποτέλεσμα!! Είναι σίγουρος για την έκβαση ..για το που ακριβώς θα καταλήξη!! Φαντάσου την στιγμή που "βουτάς" ένα θηλυκό ....έχεις αμφιβολία για το αν εκείνη τη στιγμή είναι έτοιμη να σου δοθεί? Αν ναι τότε ..μιλάμε για βατερλό !!!

Το θηλυκό αυτό δεν είναι ένα οποιοδήποτε θηλυκό ,είναι έμπειρο εδώ και εκατονταετίες , είναι σκληρή ενέργεια που σε τιμωρεί στο παραμικρό λάθος...με άπλα λόγια αν θες να την "πάρεις" πρέπει να φροντίσεις να την κάνεις να σου υποταχθεί και να μαγευτεί από την δίκη σου κίνηση !..Και ποιο είναι το ποιο μεγάλο όπλο στο να κατακτάς το θηλυκό ?? Να μπορείς να τις λες αυτά που ενδόμυχα σου κρύβει ..να τις ψιθυρίζεις την επόμενη κίνηση της!! Το θηλυκό πρώτα "παίρνετε " απο το μυαλό- αυτί και μετά το κορμί της!!!


Σε ένα κλειστό κύκλωμα όπως η ρουλέτα θα ήταν τραγικό λάθος να μας παρασύρει το πρώτο στρώμα της , η πρώτη άμυνα που χρησιμοποιεί για να μας κρύψει την ανάγκη της για υποταγή! Αυτό το στρώμα το αρχικό είναι και η παγίδα της που την ονόμασε ανίκητη βασίλισσα..και η ίδια τρέμει και από αγωνία άλλα και από συγκίνηση μήπως εσύ ανακαλύψεις το επόμενο στρώμα της! Το πρώτο στρώμα άμυνας της λοιπόν είναι τα μαθηματικά , τα νούμερα!! Είναι η "παγίδα" για τον εραστή, εδώ ο εραστής πιστεύει ότι έχει να κάνει με ένα σκληρό θηλυκό και αρχίζει διάφορες κινήσεις εντυπωσιασμού και γενναιότητας για να την προσεγγίσει, με κατάληξη πάντα την ίδια ...να μένει και μπουκάλα και ταπί και συνήθως όχι ψύχραιμος!!!

Άλλα αυτό το "κορίτσι" πάρα όλο που δείχνει δυνατό είναι εύθραυστο , πάρα όλη την σκληρότητα της είναι πολύ ευαίσθητη. Ενώ πιστεύεις ότι μπορείς να την κερδίσεις αν δείξεις τα "ποντίκια" σου (χρήμα και αντοχή) αυτή δεν συγκινείτε , αν όμως τις μίλαγες για τέχνη, για ποίηση , για ΧΟΡΟ!!!! τότε θα έβλεπες πόσο γλυκεία και ήπια είναι στην πραγματικότητα!

Το επόμενο στρώμα της άμυνας της και αυτό που την κάνει να "δίνεται" σε όποιον το αγγίξει ...είναι η κίνηση (ΧΟΡΟΣ)! Η κίνηση του αρσενικού σε σχέση με τα "γονίδια της" (αριθμούς). 

Και εδώ θα σταματήσω την σουρεαλιστική προσεγγίσει (άλλα εντρυφήστε στον ερωτισμό της και συγκρίνετε όλα όσα σας είπα με πολύ φαντασία γιατί θα σας βοηθήσει πολύ στο μέλλον) και θα μπω στα τεχνικά .

Έχουμε ένα κλειστό κύκλωμα που παράγει "τυχαίους" αριθμούς. Ο τρόπος που το κάνει είναι με την κίνηση - με τον χορό σε αντίστροφη κίνηση μεταξύ μπίλιας και δακτυλίου αριθμόν ρουλέτας!!.

Οι σταθερές μας σε αυτό το κλειστό σύστημα είναι η απόσταση ..δηλαδή και η περίμετρος ταξιδιού της μπίλιας είναι μια σταθερά και ο δακτύλιος είναι μια σταθερά ...Η μη σταθερά μας είναι η "πτώση¨" της μπίλιας στο κάτω μέρος που είναι οι αριθμοί!! Η στιγμή δηλαδή της γονιμοποίησης!!

Σαν άνθρωποι γνωρίζετε σίγουρα ότι πριν την ολοκλήρωση μια ερωτικής πράξης έχετε επίγνωση ότι αυτή έρχεται στα επόμενα δευτερόλεπτα!! Για να δούμε λοιπόν αν στην ερωτική συνεύρεση βασιλιά και βασίλισσας μπορούμε να έχουμε την ίδια πληροφορία ...δηλαδή να γνωρίσουμε πότε πρόκειται να συμβεί η αρχή της στιγμής της γονιμοποίησης !! Θα ξαναπώ ότι πολλά ίσως να μην σας καλύπτουν πλήρως αυτή τη στιγμή , άλλα τα έχω επίτηδες γράψει έτσι ώστε να μπορέσω να σας κάνω να κατανοήσετε όλο το μάθημα weel watching! Για αυτό ηθελημένα σας αφήνω κενά σε κάθε  μάθημα!!


Αυτό λοιπόν που ψάχνουμε στο Παρατηρώντας των Βασιλιά είναι πότε η "μπίλια" έχει διπλάσια ταχύτητα από τον τροχό!! Αν έχετε λοιπόν μάθει από έξω όλα τα προηγούμενα μαθήματα θα μπορείτε να βρείτε πότε ο Βασιλιάς είναι έτοιμος να μπει στην "μίτρα" της βασίλισσας!!

Πως όμως κατανοούμε το διπλάσιο ταχύτητας της μπίλιας ?? Αν κοιτώντας το ταξίδι του βασιλιά (με το διαμαντι ) δούμε ΠΧ το 26,0 και στην επόμενη περιστροφή της μπίλιας κάτω από το διαμάντι παρατήρησης μας βρίσκεται το 10 (ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ 4) Τότε αυτό σημαίνει ότι η μπίλια ταξιδεύει σε διπλάσια ταχύτητα από τον τροχό μιας και σε μια ολόκληρη περιστροφή της μπίλιας ο τρόχος έκανε μισή περιστροφή!!

Εδώ θα σταματήσω για να κάνετε όλα τα πειράματα σας είτε ζωντανά σε καζίνο (που είναι το καλύτερο) είτε σε βίντεο!! Μην αναρωτιέστε γιατί ..απλά παρατηρήστε και ετοιμαστείτε να δείτε την γέννηση του μέλλοντος πριν ακόμα αυτό συμβεί!! Συνεχίζουμε σύντομα με επόμενο μάθημα και ΤΑΞΗ!!






DublinBet
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΝΛΙΝΕ ΚΑΖΙΝΟ

Comments

Popular Posts