Μέτρημα φύλλων με το σύστημα Hi-Opt 2

Το σύστημα μετρήματος φύλλων Hi-Opt 2 για μπλακτζακ είναι πιο εξελιγμένο από το σύστημα Hi-Opt 1 που περιγράψαμε στο προηγούμενο άρθρο μας και αρκετά πιο πολύπλοκο. Συνεπώς, πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο από έμπειρους παίκτες του μπλακ τζακ που έχουν μεγάλη αυτοσυγκέντρωση και προσήλωση στη στρατηγική τους.
Ωστόσο, το πραγματικό επιπλέον πλεονέκτημα από τη χρήση αυτής της στρατηγικής για τον παίκτη σε σχέση με άλλα πιο απλά συστήματα είναι πολύ μικρό. Επομένως, σας συνιστούμε να μάθετε αυτό το σύστημα μόνο αφού κατανοήσετε και εφαρμόσετε με επιτυχία το σύστημα Hi-Opt 1 και είστε σίγουρος ότι χρειάζεστε αυτό το μικρό επιπλέον πλεονέκτημα που προσφέρει το Hi-Opt 2.
Το Hi-Opt 2 απαιτεί μεγάλη συγκέντρωση από τον παίκτη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Βασίζεται στο μέτρημα των φύλλων αλλά χρησιμοποιεί κι άλλη μία αξία πέρα από το 0 και το 1, καθώς κάποια φύλλα έχουν αξία 2. Αυτό σημαίνει ότι είναι δυσκολότερο για τον παίκτη να θυμάται ποια αξία έχει το κάθε φύλλο και να κρατάει το ακριβές άθροισμα κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού μπλακτζακ.
Για να παίξετε το Hi-Opt 2 με επιτυχία πρέπει να αποστηθίσετε τον παρακάτω πίνακα με τις αξίες των φύλλων:
2345678910JQKA
+1+1+2+2+1+100-2-2-2-20
Όπως βλέπετε, υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες αξίας φύλλων.
  • Τα φύλλα 2,3,6,7 που έχουν αξία +1 όταν παίζονται
  • Τα φύλλα 4 και 5 που έχουν αξία +2
  • Τα 8αρια, τα 9αρια και οι Άσοι που είναι ουδέτερα
  • Όλα τα μεγάλα φύλλα εκτός από τους Άσους (10, J, Q, K) έχουν αξία -2.
Το σύστημα μετρήματος φύλλων Hi-Opt 2 θεωρείται ένα ισορροπημένο σύστημα γιατί αν μετρήσει κάποιος μία ολόκληρη τράπουλα των 52 φύλλων θα διαπιστώσει ότι το τελικό άθροισμα θα είναι 0, διαφορετικά κάτι δε θα πηγαίνει καλά.
       
Η φυλλομέτρηση μπορεί να ισχύσει μόνο σε τραπέζια που δεν υπάρχουν αυτόματα μηχανήματα ανακατέματος της τράπουλας. Σήμερα τα περισσότερα καζίνο σχεδόν το 99% χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο ανακατέματος. Άρα όλα τα συστήματα φυλλομετρήματος είναι άκυρα                                                                                                         


DublinBet

Comments

Popular Posts