ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΕ ΣΤΗΛΕΣ-ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΟΥΛΕΤΑΣ

Δυο πονταρίσματα σε δωδεκάδες.
 
Οι Πιθανότητες που υπάρχουν για να εμφανισθεί σε 4 συνεχόμενες μπίλιες μία από τις 3εις 12άδες είναι 1 προς 27 ( 1προς 81+1 προς 81+1 προς 81). Πάνω σ’ αυτή τη μαθηματική σχέση βασίζεται και η μέθοδος που προτείνουμε με την οποία ο παίκτης έχει 26 στις 27 πιθανότητες να κερδίσει δύο μάρκες και 1 στις 27 να χάσει 14 μάρκες. Ωστόσο στη διάρκεια του .....παιχνιδιού ο παίκτης που ακολουθεί αυτήν μέθοδο θα είναι κερδισμένος, αφού θα χάνει μια στις 27 περιπτώσεις και 14 μάρκες και θα κερδίζει 25 στις 27 από δύο μάρκες αν αφαιρεθεί η περίπτωση του 0
Τα παραπάνω πιθανολογικά κέρδη προκύπτουν γιατί ο παίκτης δεν στοιχηματίζει στις δύο πρώτες μπιλιές με αποτέλεσμα το πραγματικό του ποντάρισμα να αποκτήσει τεράστια θεωρητική υπεροχή. Στην θεωρία των παιχνιδιών η θεωρητική υπεροχή είναι αυτή που κρίνει την τελική έκβαση και γι’ αυτό οι παίκτες χάνουν πάντα στα προκαθορισμένα παιχνίδια (ρουλέτα- στοίχημα).
Η μέθοδος που προτείνουμε είναι ιδιαίτερα απλή και γίνεται σε δύο πονταρίσματα.
Παίζουμε μετά και αφού μια οποιαδήποτε 12αδα η κολόνα εμφανίζει δύο συνεχόμενες φορές. Όταν συμβεί αυτό ποντάρουμε από 2 μάρκες στις άλλες 12αδες η κολόνες. Σε νίκη κερδίζουμε 2 μάρκες και το σύστημα διακόπτεται. Αν έρθει για Τρίτη φορά η ίδια 12αδα ή η κολόναποντάρουμε για δεύτερη φορά στις δυο άλλες 12αδες από 5 μάρκες για κέρδος +2 μάρκες. Αν η 12αδα ή η κολόνα εμφανιστεί για τέταρτη συνεχόμενη φορά τότε το σύστημα διακόπτεται
με απώλεια 14 μαρκών

Η μέθοδος αυτή είναι από τις πλέον ισχυρές και αποδοτικές και χαρακτηρίζει τους κορυφαίους παίκτες του πλανήτη. Θέλει αυτοσυγκράτηση και προσήλωση αλλά και επίγνωση της διαδικασίας. Το μεγάλο πλεονέκτημα της είναι η διακοπή στις δύο ήττες με -14 μάρκες, ποσό μικρό σε σχέσημε τις θεωρητικές πιθανότητες. Οπλισμένος με υπομονή και επίγνωση της υπεροχής του ο παίκτης προσπερνάει τις ήττες που θα συμβούν και αποτελούν μέρος των πιθανοτήτων.
Ένας μεσαίος παίκτης πρέπει να πραγματοποιεί με την παραπάνω μέθοδο γύρω στα 15 κόλπα σε μια βραδιά. Αν χάσει δύο φορές, θα έχει διατηρήσει σχεδόν ακέραιο το κεφάλαιό του, αλλά το πιθανότερο είναι να χάσει μια φορά και να βγει με 100% κέρδος. Τα 15 κόλπα (δύο πονταρίσματα την κάθε φορά μπορεί να προκύψουν από ένα σύνολο 50-60 μπιλιών). Το σύστημα μπορεί να παιχθεί με δύο ρουλέτες αν υπάρχει πίεση χρόνου. Το κεφάλαιο που απαιτείται ανέρχεται σε 50 μάρκες και αυτό πρέπει να είναι το μάξιμουμ της απώλειας σε μια βραδιά.
" O Παίκτης "
Πηγη:surfbet.net

                                                                                                          

DublinBet
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΝΛΙΝΕ ΚΑΖΙΝΟ

Comments

Popular Posts