Παρατηρώντας τον βασιλιά ΕΞΗΓΗΣΗ! Σύστημα ρουλέτας weel watching!Έκτο μάθημα

Σας άφησα αρκετές μέρες θέλοντας να εντρυφήσετε μόνοι σας στο wheel watching δημιουργώντας τις δίκες σας ιδέες και λύσεις για το φαινόμενο που σίγουρα οποίος από εσάς δοκίμασε να παρατηρήσει και έχει αντιληφθεί όλα τα μαθήματα είδε να συμβαίνει πολλοστές φορές!Όσοι είναι νέοι στο μπλοκ και στο σύστημα wheel Watching μπορούν να δουν τα αρχικά μαθήματα με την σειρά .Πρωτο μαθημα,δευτερο μαθημα, τριτο μαθημα , τεταρτο μαθημα , πεμπτο μαθημα
Το σημερινό μάθημα θα είναι σύντομο άλλα πάνω στον στόχο ώστε να σας οδηγήσει ακριβός στο πως πρέπει να παίζεται το σύστημα wheel Watching.Όπως έχουμε πει στο παρελθόν οι πιο επαγγελματίες παίκτες χρησιμοποιούν τυν "υπογραφή" του γκρουπιερη για να στοιχηματίσουν. Δηλαδή παρατηρώντας την ιστορία ρίψεων ενός γκρουπιερη με βάση τη είχε φέρει πριν και παίζουν τη θέσεις συνηθίζει να κάνει ..πχ ένας γκρουπιερης συνηθίζει να κάνει + 13 θέσεις από το αποτέλεσμα της προηγούμενης μπιλιας. Για πολλούς αυτός ο τρόπος ήταν αρκετά κερδοφόρος άλλα όπως και να το κάνουμε δεν είναι απόλυτος μιας και ανά πάσα στιγμή ο γκρουπιερης μπορεί εσκεμμένα να αλλάξει το "χέρι" του και έτσι δεν έχουμε καμία άμυνα άλλα και κανένα σημάδι οτι το έκανε πριν ποντάρουμε και χάσουμε.
  Όσοι παρατήρησαν τους διπλασιασμούς θα παρατήρησαν ότι πάρα πολλοί κρουπιέρηδες έχουν συγκεκριμένο αποτέλεσμα μετά το διπλασιασμό..πχ ένας γκρουπιερης φέρνει πάντα το απέναντι από την είσοδο του βασιλιά..πχ βασιλιάς 3 ...αποτέλεσμα 23 γείτονες!! 


Έτσι λοιπόν χρησιμοποιώντας την θεωρία της "υπογραφή" μπορούμε να έχουμε μεμονωμένα στοιχήματα σε γείτονες (και ανάλογα την εμπειρία και ένα νούμερο-στοίχημα μιας μάρκας) αντί να παίζουμε όπως μου είπαν πολλοί στα σχόλια σε 4 γείτονες που σημαίνει 20 νούμερα ποντάρισμα...αυτό το είδος στοιχήματος για μένα είναι απαγορευτικό ..ακομα και αν είναι κερδοφόρο!!
Ο τρόπος που χρησιμοποιεί την θεωρεία της "υπογραφής" το wheel watching είναι πολύ καλύτερος γιατί με το μέτρημα του τροχού , με τον διπλασιασμό της μπίλιας έχουμε καταφέρει να γνωρίζουμε απο πριν αν ο γκρουπιερης έχει επίτηδες προσπαθήσει να μας κουβαδιασει...αν δηλαδή δεν είναι τα σωστά νούμερα μετρήματος ...άπλα δεν παίζουμε..πχ...έχουμε μετρήσει ταχύτητα τροχού 4,5 ..έχουμε κάνει παρατηρήσει οτι ο γκρουπιερης που παίζουμε φέρνει το απενατι του διπλασιασμού..το απέναντι τις εισόδου του βασιλιά δηλαδή ...πχ βασιλιάς 6 ..απενατι 9 γείτονες!! αν κάτι από τα νούμερα αλλάξει ..πχ η μέτρηση τροχού γίνει 3,5 ...τότε σημαίνει ότι δεν έχουμε το ίδιο μοτίβο (ο γκρουπιερης μας φοβατε και προσπαθεί να γλυτώσει και άλλαξε το σταθερό του χέρι) άρα δεν παίζουμε !!! 
Προσωπικά θα σας πω ότι παίζω ένα γείτονα μόνο!! και πολλές φορές παίζω με μια η δυο μάρκες μια πλeiν και ένα σεβαλ . ...ώστε να δημιουργήσω μικρο τοξακι πχ...8/11 30 !! 


Κάποιες όμως φόρες σε γκρουπιερηδες που "τσινανε" ..αν έχω δει ότι μπορεί να ελεγχθεί το παιχνίδι τους (ποτέ δεν κάνουμε κόντρα με γκρουπιερη ..άπλα αλλάζουμε τραπέζι και συνεχίζουμε τα κερδει)
  έχω παίξει με δυο γείτονες ..πχ 3 γείτονες 23 γείτονες!! 


Φανταστείτε ότι με το wheel watching φέρνεται την ρουλέτα στο 50% παίζοντας όμως εσείς μόνο 10 νούμερα (στην περίπτωση που παίζεται τα απέναντι γειτονικά)  ...και μάλιστα αυτή είναι και η επόμενη άσκηση σας !! Θέλω να παρατηρήσετε και χωρίς να παίζετε πραγματικά να σημειώνετε σε ένα χαρτί τι θα παίζατε ...αυτό θέλω να το κάνετε για πααααρα πολλεες μπιλιες ...και μετά να μου πείτε τα αποτελέσματα!!...Η μόνη απόφαση σας θα είναι αν θα παίξετε ότι είδατε ...δηλαδή είσοδος βασιλιά στο 19 ..άρα παίζετε 19 γείτονες ,16 γείτονες...η αν θα παίξετε τον σταυρό σε αυτό που είδατε ...δηλαδή είσοδος βασιλιά 19 άρα παίζετε 7 γείτονες , 13 γείτονες!!! Όπως θα δείτε είναι ένα παιχνίδι πλέον η ρουλέτα για εσάς κορώνα,γράμματα ...μόνο που σε αυτή την περίπτωση πρέπει να χάνετε 4 φορές ώστε να είστε πίσω...αν ακομα και από τύχη κερδίζετε μια στις τρεις είστε οκ...αν κερδίζετε παραπάνω από μια στις τρεις ...τότε το ταμείο είναι μόνιμο!!! Καλή εξάσκηση και θα επανέλθουμε με συνέχεια...

DublinBet
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΝΛΙΝΕ ΚΑΖΙΝΟ

Comments

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Το καλύτερο σύστημα στη ρουλέτα είναι πιστεύω το Reverse Martingale / Progressive Bet. Εδώ πχ. το εξηγεί αναλυτικά και πραγματικά σου δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα σε σχέση με άλλα συστήματα που δεν λειτουργούν ή έχουν μεγάλα ρίσκα να χάσεις μεγάλα ποσά όπως με το συνεχόμενο διπλασιασμό σε χρώμα ή το all in

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts