Weel watching Εισαγωγικό πρώτο μάθημα κατανόησης.Σύστημα νίκης στην ρουλέτα !

Για να προχωρήσουμε στην εισαγωγή του weel watching που είναι το μοναδικό σύστημα που νικά κατά κράτος την ρουλέτα και είναι το επτασφράγιστο μυστικό των επαγγελματιών της ρουλέτας πρέπει πρώτα από όλα να έχετε αντιληφθεί και μάθει πλήρως το προεισαγωγικό άρθρο που βρίσκεται εδώ!!Αν δεν έχετε μάθει τα νούμερα νεράκι δεξιά και αριστερά μην συνεχίσετε σε αυτό το άρθρο !!


Ο μόνος τρόπος να αντιληφθείτε το σύστημα weel watching είναι να ακολουθήσετε τυφλά τα κομμάτια- μαθήματα που σας δίνω. Όπως ακριβώς σας τα δίνω και στην πορεία θα γίνει εξήγηση του γιατί ειδικευόμαστε σε αυτές τις παικτικες ιδιότητες!.


Στην επόμενη φώτο θα δείτε την είσοδο του 0 στο παιχνίδι ..μάλλον καλύτερα για να το θυμάστε θα χρησιμοποιήσουμε την εκφρασει "Ο βασιλιάς είναι το μηδέν και εισέρχεται στο κτίριο" ..Η φώτο λοιπόν θα σας δειξη όλους τους συσχετισμούς του βασιλιά...άλλα σε αυτό το μάθημα δεν θα σας αναλύσω τι είναι αυτοί οι συσχετισμοί ! Γιατί πρέπει πρώτα να μάθετε από έξω όλα τα νούμερα και τους συσχετισμούς τους...τους "υπηκόους" θα λέμε για να καταλαβαίνουμε.




Ο βασιλιάς λοιπόν είναι το 0 και εισέρχεται στο κτίριο...


Ο βασιλιάς έχει πάντα σαν πρώτο "υπήκοο" την πεντάδα (γείτονες) του 10 ...άρα κοιτώντας αυτό το "κτίριο"  το 0 έχει πάντα άμεση σχέση με το 10 . Το πρώτο νούμερο αριστερά από την πεντάδα Νο 1  σε κάθε "κτιριο" είναι πάντα ο βασιλιάς! Άλλοι συσχετισμοί είναι να δούμε τους "υπηκόους" -γείτονες (πεντάδες) και την σχέση μεταξύ τους. Π.Χ οι γείτονες Νο 1 έχουν άμεση σχέση με τους γείτονες Νο 5 .Οι γείτονες με το Νο 2 έχουν άμεση σχέση με τους γείτονες Νο 6 κοκ....άλλα αυτή η σχέση είναι η άμεση δηλαδή η ευθεία σχέση !! (Μην αγχωνόσαστε όλα θα εξηγηθούν και να θυμάστε ότι αυτό το μάθημα κοστίζει πολλά χιλιάρικα σε κλειστούς και μυστικούς κύκλους). Η σχέση σταυρού + είναι οι εξής   γείτονες Νο 1 - 5 σε σχέση σταυρού με γείτονες Νο 3 -7 .
Αν και ακόμα δεν κατανοείτε και δεν πρέπει να κατανοείτε τίποτα θα πρέπει να δείτε ότι όλες οι σχέσεις γειτόνων είναι μοιρασμένες σε τεταρτημόρια η σε μισό κύκλο...άλλα αυτό είναι μια επισήμανση για αυτή τη στιγμή μην σας ενδιαφέρει ακόμα!!


Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να "φωτογραφίσετε " στην μνήμη σας όλους τους "βασιλιάδες" και τους "υπάκουους" τους , όπως και σε τι σχέση βρίσκονται αυτή μεταξύ τους!! Θα παραθέσω ποιο κάτω και τα 37 νούμερα-κτίρια για την μελέτη σας. Θα επαναλάβω ότι το σύστημα weel watching είναι το μοναδικό που "γονατίζει" την ρουλέτα..και μάλιστα για πάντα ..όχι μόνο μερικές φορές!! Πράγμα που όπως καταλαβαίνετε το κάνει να είναι το δυσκολότερο σύστημα και για εφαρμογή αλλά και για εκπαίδευση..εδώ πετυχαίνουν μόνο οι αποφασισμένοι και οι γεννημένοι επαγγελματίες!!


Τα υπόλοιπα κτίρια δεν έχουν επάνω αριθμούς για να ασχολείσθε πιο πολύ και να εντρυφήσετε όχι με μασημένη τροφή!
Πάντα σε αυτό το μάθημα βασιλιάς είναι το πρώτο νούμερο από αριστερά που είναι έξω από την Νο 1 πεντάδα!!


Άρα βασιλιάς εδώ είναι το 32..
Βασιλιάς εδώ είναι το 15 ...και δεν συνεχίζουμε να σας δείχνουμε τον βασιλιά άλλο..















































DublinBet
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΝΛΙΝΕ ΚΑΖΙΝΟ

Comments

Popular Posts