Το ποδόσφαιρο μας...μια μικρογραφία της κοινωνίας μας!


 
Τις ημέρες αυτές το πανελλήνιο συγκλονίζετε με διάφορα γεγονότα βίας και διαμαρτυριών που αμι τι άλλο καταδεικνύουν το πόσο νοσεί πια στις ημέρες μας το παρόν μας. 

Ξύλο σε διαδηλωτή που βρίσκεται στην εντατική διασωληνωμένος, άγρια σφαγή για μια κάμερα σε ανύποπτο πεζό που φρόντιζε την έγκυο σύζυγο του, άγρια αντίποινα σε βάρος των αλλοδαπών που προκλητικά έχουν δημιουργήσει άθλια γκέτο στο κέντρο των Αθηνών και φυσικά η συνεχιζόμενη ληστρική πολιτική σε βάρος των φτωχών τάξεων και συνταξιούχων της τρίτης ηλικίας.

Εκβιασμοί οικονομικοί, πολιτικοί προκειμένου να καταντήσουμε μια χώρα τεταρτοκοσμική σε όλο μας το μεγαλείο! Μέσα σε όλα αυτά έχουμε και την Ιστορική μας Συμπρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη να συγκλονίζεται από τις πορείες διαμαρτυρίας των φιλάθλων του Ηρακλή για την απόφαση της ΕΠΟ να μην χορηγήσει άδεια συμμετοχής με αποτέλεσμα να τον υποβιβάσει στην 2η Εθνική. Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ μιλάει για προμελετημένο έγκλημα σε βάρος του "Γηραιού" και για πολλά άλλα που υφίσταται η ομάδα! Όμως έχω την αίσθηση πως στην ουσία ο πρόεδρος με όλον αυτό τον σάλο, προσπαθεί να πετάξει τις ευθύνες που βαραίνουν τον ίδιο αλλά και όλο το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας που ευθύνεται για το χάλι αυτό!

Για άλλη μια φορά... οι παράγοντες έκρυψαν και απο τους ίδιους τους εαυτούς τους τα πολλά προβλήματα της ομάδας και προσπαθώντας να ξεγελάσουν και τους ίδιους και  τους πάντες πως τα πάντα κυλούν ομαλά για την ομάδα. Οικονομικές και διοικητικές ατασθαλίες, φαγωμάρες για το ποιός έφαγε τα περισσότερα... Ρέμος ή Μυτιληναίος? Μήπως ο καινούργιος? Και παράλληλα το αιώνιο αρρωστημένο κουσούρι μας που λέγεται ρουσφέτι...!!! Πιέσεις βουλευτών και πολιτικών προσώπων για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους, πίεζαν όσο περισσότερο μπορούσαν προκειμένου ο Ηρακλής να μην πέσει κατηγορία. Είναι γνωστό άλλωστε πως και στο παρελθόν με επεμβάσεις πολιτικών προσώπων σώθηκαν  ομάδες απο υποβιβασμούς και αληθινές πτωχεύσεις χωρίς να εξετασθεί στα σοβαρά εαν αυτό ήταν σωστό ή άδικο.

Απο φέτος όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά και αυτό ήταν το μεγάλο λάθος των παραγόντων του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο φάκελος του Ηρακλή εξετάστηκε απο την ΟΥΕΦΑ και επειδή δεν ήταν σωστός το κόψιμο ξεκίνησε απο αυτούς. Κανένας όμως παράγοντας δεν μπαίνει στην διαδικασία σκέψης πως τα λάθη τους θα στοιχήσουν πολύ σοβαρά στην ίδια τους την ομάδα γιατί ποντάρει και πάλι στην γνωστή ρουσφετολογία των πολιτικών.  Όμως καλώς ή κακώς η...σπάθη έπεσε...και ο πρώτος που πληρώνει το μάρμαρο είναι ο ιστορικός Ηρακλής. Δύσκολη η επόμενη περίοδος που έρχεται για τους "μπλέ" της Σαλονίκης. Θα πρέπει να παλέψουν για την άνοδο τους κάτω απο δύσκολες ποδοσφαιρικές συνθήκες και θα πρέπει να βρουν επενδυτές προκειμένου να επωμισθούν τα χρέη του συλλόγου!!! Πολύ χλωμά τα βλέπω όλα αυτά...αλλά ακόμη πιο χλωμή και αδύναμη  είναι η ίδια η κοινωνία μας που δείχνει πως δεν είναι σε θέση να ξεφύγει απο τους πολιτικο οικονομικούς παράγοντες της, προκειμένου να συνέλθει και να επιτρέψει στον εαυτόν της ένα καλύτερο παρόν και ενα ελπιδοφόρο αύριο για όλους!

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ

Παρολί 3 αγώνων

Ισπανία - Segunda - Γρανάδα v Ουέσκα = 1 - 1,36
Ελλάδα - Σουπερλίγκα Πλέι-Οφς - Ολυμπιακός Βόλου v ΠΑΟΚ = Χ2 - 1,22 = 1-2 Win
Φινλανδία - Veikkausliga - TPS v Γιάρο = 1Χ - 1,16 = 1-3 Lose
Συνολική απόδοση 1,92 Χ 30 μον. = LOSE 30 μον.






ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΣ
ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ : 1,000 μονάδες
ΤΡΕΧΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ : 1,170,7 μονάδες (+170,7) μον.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : αύξηση 17,07% του αρχικού μας κεφαλαίου για τον τρέχοντα μήνα.


Η ΜΠΑΝΚΑ ΜΑΣ
1ος μήνας - απο 24/03 εως 24/04/11 = Καθαρά κέρδη 1,069.5 μον.


DublinBet
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΝΛΙΝΕ ΚΑΖΙΝΟ

Comments

Popular Posts