Μέτρημα φύλλων με το σύστημα Hi-Opt 1

Το σύστημα Hi-Opt 1 για το μέτρημα φύλλων στο μπλακτζακ είναι μία στρατηγική που μοιάζει με το σύστημα Hi-Lo, όμως έχει κάποιους επιπλέον κανόνες και μερικές διαφορές όσον αφορά στην αξία των φύλλων που το κάνουν πιο ακριβές.
Το Hi-Opt 1 δεν είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο, καθώς βασίζεται στην πρόσθεση και στην αφαίρεση του αριθμού 1, οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι απλά μαθηματικά.
Για να χρησιμοποιήσετε αυτό το σύστημα, θα πρέπει πρώτα να αποστηθίσετε την αξία που δίνεται σε κάθε φύλλο της τράπουλας, όπως θα δείτε στον παρακάτω πίνακα:
2345678910JQKA
0+1+1+1+1000-1-1-1-10
Όπως βλέπετε, υπάρχουν τρεις διαφορετικές κατηγορίες αξίας φύλλων.
  • Αυτά που έχουν μηδενική αξία (2,7,8,9,Α), τα οποία είναι ουδέτερα και δεν διαφοροποιούν το μέτρημα όταν παίζονται.
  • Αυτά που έχουν αξία 1 (3,4,5,6), τα οποία έχουν αξία 1 και προσθέτουν στο μέτρημα 1 μονάδα κάθε φορά που παίζονται.
  • Και αυτά που έχουν αξία -1 (10,J,Q,K) και αφαιρούν μία μονάδα από το μέτρημα.
Είναι προφανές ότι το μεγαλύτερο άθροισμα υποδεικνύει ότι έχουν παιχτεί περισσότερα μικρά φύλλα απ’ ότι μεγάλα, και το αντίθετο. Με αυτόν τον τρόπο σας δίνεται η ευκαιρία να προβλέψετε με μεγαλύτερη επιτυχία το επόμενο φύλλο και να αποφασίσετε αν θα τραβήξετε, θα σταματήσετε, θα κάνετε σπλιτ ή θα διπλασιάσετε το ποντάρισμά σας.
Όπως πάντα να θυμάστε ότι η συγκεκριμένη στρατηγική μπλακτζακ, όπως και όλες οι στρατηγικές τυχερών παιχνιδιών, δε εγγυώνται σίγουρα κέρδη, αλλά σας βοηθούν να παραμείνετε περισσότερη ώρα στο τραπέζι, βελτιώνοντας τις πιθανότητες σας να κερδίσετε.
                    
 Η φυλλομέτρηση μπορεί να ισχύσει μόνο σε τραπέζια που δεν υπάρχουν αυτόματα μηχανήματα ανακατέματος της τράπουλας. Σήμερα τα περισσότερα καζίνο σχεδόν το 99% χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο ανακατέματος. Άρα όλα τα συστήματα φυλλομετρήματος είναι άκυρα

                                                                                      
DublinBet

Comments

Popular Posts