Στρατηγική Five Quad για ρουλέτα

Η στρατηγική Five Quad για τη ρουλέτα καλύπτει τα 21 από τα 37 συνολικά νούμερα της ευρωπαϊκής ρουλετας (36 νούμερα + 0), δίνοντας στον παίκτη 56% (ομαδα Αλογομούρης:ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ)πιθανότητες να κερδίσει.
Αυτό το σύστημα προϋποθέτει ποντάρισμα σε 5 τετράδες και ένα ποντάρισμα σε έναν συγκεκριμένο αριθμό, ο οποίος καλό είναι να μην συμπεριλαμβάνεται σε κάποια από τις 5 τετράδες. Εφόσον επιλέξετε έναν αριθμό που καλύπτεται από τις 5 τετράδες, τότε οι πιθανότητες να κερδίσετε θα μειωθούν από το 56% στο 54%, καθώς θα καλύπτετε πλέον 20 και όχι 21 αριθμούς.
Ας δούμε όμως πώς δουλεύει αυτή η στρατηγική στην πράξη:
Πρώτα πρέπει να επιλέξετε τις 5 τετράδες και τον έναν αριθμό που θα πονταρετε. Ας υποθέσουμε ότι αυτοί είναι οι παρακάτω:
Οι 5 τετράδες: 1,2,4,5 – 11,12,14,15 – 13,14,16,17 – 23,24,26,27 και 31,32,34,35.
Ο straight up αριθμός: 21
Στη συνέχεια ποντάρετε από 1 μάρκα σε κάθε τετράδα και 1 μάρκα στον έναν αριθμό, συνολικά 6 ευρώ.
Αν η μπίλια κάτσει σε αριθμό που δεν καλύπτετε, τότε χάνετε 6 μάρκες. Ωστόσο, αν κάτσει σε αριθμό που καλύπτει το ποντάρισμά σας θα πάρετε 8 μάρκες και θα έχετε κέρδος 3 μάρκες.
Αν είστε τυχερός και η μπίλια προσγειωθεί στο straight up αριθμό που ποντάρατε, στο 21 στο εν λόγω παράδειγμα, τότε το κέρδος σας θα είναι 30 μάρκες.
Μπορείτε να επιλέξετε να ποντάρετε στους ίδιους αριθμούς ή να αλλάζετε αριθμούς σε κάθε γύρισμα. Ωστόσο, να έχετε πάντοτε υπόψη ότι η ρουλέτα είναι πρωτίστως ένα παιχνίδι που βασίζεται στην τύχη και όπως όλα τα συστήματα και οι στρατηγικές, έτσι και η Five Quad δεν μπορεί να σας υποσχεθεί σίγουρα κέρδη.
                                                                                                      
                                                                                                       
DublinBet

Comments

Popular Posts