Στρατηγική Fibonacci για ρουλέτα

Η στρατηγική Fibonacci για ρουλέτα είναι ένα σύστημα που βασίζεται στην ακολουθία αριθμών 1-1-2-3-5-8. Αυτή η ακολουθία έχει εφαρμογή στο ποντάρισμα του παίκτη στη ρουλέτα και προκύπτει πολύ εύκολα, προσθέτοντας τους δύο προηγούμενους αριθμούς:
1+1 = 2
1+2 = 3
2+3 = 5
3+5 = 8
5+8 = 13 κλπ.
Ας δούμε όμως τον τρόπο που λειτουργεί και πώς πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτήν τη στρατηγική όταν χάνετε και όταν κερδίζετε.
Όταν χάνετε:
Κάθε φορά που χάνετε σε ένα γύρισμα του τροχού πρέπει να αυξάνετε το ποντάρισμα, βασιζόμενοι στην ακολουθία. Για παράδειγμα, ξεκινάτε ποντάροντας 1 ευρώ. Αν το χάσετε, ποντάρετε ξάνα ένα ευρώ. Αν ξαναχάσετε ποντάρετε 2, στη συνέχεια 3, μετά 5, κ.ο.κ.

Όταν κερδίζετε:Όταν κερδίσετε σε ένα γύρισμα δε σταματάτε την ακολουθία, αλλά διαγράφετε τους δύο τελευταίους αριθμούς και ποντάρετε το νέο αριθμό . Με αυτόν τον τρόπο, η ακολουθία ολοκληρώνεται όταν έχετε κερδίσει αρκετές φορές και διαγράφοντας τους 2 τελευταίους αριθμούς κάθε φορά επιστρέφετε στο 1. Για παράδειγμα, ποντάρετε 13 ευρώ και κερδίζετε, οπότε διαγράφετε το 13 και το 8. Συνεπώς το επόμενο ποντάρισμα είναι 5 ευρώ. Αν ξανακερδίσετε, πρέπει να διαγράψετε το 5 και το 3, οπότε παίζετε 2 ευρώ στο επόμενο γύρισμα.
Παράδειγμα της στρατηγικής Fibonacci:
Ποντάρετε 1 ευρώ – Χάνετε
Ποντάρετε 1 ευρώ – Χάνετε
Ποντάρετε 2 ευρώ – Χάνετε
Ποντάρετε 3 ευρώ – Χάνετε
Ποντάρετε 5 ευρώ – Κερδίζετε – Διαγράφετε το 5 και το 3
Ποντάρετε 2 ευρώ – Χάνετε
Ποντάρετε 3 ευρώ – Κερδίζετε – Διαγράφετε το 3 και το 2
Ποντάρετε 1 ευρώ – Κερδίζετε
Τέλος ακολουθίας – Ξεκινάτε πάλι από το 1
Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι το σύστημα Fibonacci είναι μια καλή στρατηγική όταν έχετε πάρει ένα μεγάλο μπόνους από κάποιο καζίνο και θέλετε να συμπληρώσετε τον απαιτούμενο στοιχηματισμό ώστε να σηκώσετε τα χρήματα, καθώς είναι αρκετά αργό στην ανάπτυξή του, επιτρέποντας την τοποθέτηση πολλών πονταρισμάτων.
Όπως και η στρατηγική Martingale, αυτό το σύστημα θα δουλέψει καλά για λίγο, ωστόσο κάποια στιγμή είναι σίγουρο πως θα φτάσει στο όριο του τραπεζιού ή στο όριο των χρημάτων που έχετε διαθέσιμα για παιχνίδι. Παρόλ’ αυτά, η στρατηγική ρουλετας Fibonacci θα σας βοηθήσει να διασκεδάσετε στο τραπέζι, αρκεί να θυμάστε τους περιορισμούς της.
           
Για να καταλάβετε πως να διαβάζετε το σιτε μας διαβάστε πρώτα πάνω αριστερά το πεδίο "Πως διαβάζουμε το σιτε" Τα μόνα συστήματα που είμαστε σίγουροι οτι μας πάνε στο ταμείο είναι αυτά που έχουν στο τέλος του αρθου την φωτογραφία του μάστερ!! Τα υπόλοιπα συστηματα η τα κάνουμε απλά aproove γιατί έχουν κάποια τύχη η denied γιατί δεν έχουν καμία τύχη και μακροπρόθεσμα θα μας στείλουν στον κουβά!

                                                                                                     
DublinBet

Comments

Popular Posts