Συστημα Andrucci για ρουλετα

Μία ακόμα στρατηγική για τη ρουλέτα είναι το σύστημα Andrucci, το οποίο είναι ένα πολύ εύκολο σύστημα στη σύλληψη και στην εφαρμογή.
Σύμφωνα με το σύστημα, η πρώτη κίνηση που πρέπει να κάνετε είναι να κοιτάξετε στα στατιστικά της ρουλετας τους τελευταίους κερδισμένους αριθμούς. Εκεί πιθανότατα θα διαπιστώσετε ότι κάποιοι αριθμοί έχουν βγει αρκετές φορές, τη στιγμή που κάποιοι άλλοι μπορεί να μην έχουν καν εμφανιστεί ακόμα. Βάσει της κοινής λογικής, οι αριθμοί που δεν έχουν βγει ακόμα έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να εμφανιστούν στη συνέχεια, με αποτέλεσμα πολλοί παίκτες να ποντάρουν σε αυτούς.
Ωστόσο, σύμφωνα με τον Andrucci αυτός είναι ο τρόπος σκέψης δεν είναι ο σωστός, καθώς ο ίδιος υποστηρίζει ότι σε ένα παιχνίδι ρουλέτας πριν εμφανιστούν όλοι οι αριθμοί, στατιστικά θα υπάρχει ένας αριθμός που θα έχει βγει 8 φορές. Επομένως, βάσει του συστήματος Andrucci πρέπει να ποντάρετε σε εκείνους τους αριθμούς που έχουν ήδη κερδίσει αρκετές φορές.
Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι το 3 έχει βγει δύο φορές και το 32 έχει βγει έξι φορές. Σύμφωνα με τον Andrucci, το 32 έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει μία ή περισσότερες φορές πριν βγει το 3. Επομένως, σας προτείνει να ποντάρετε στο 32 και όχι στο 3.
Όπως όλα τα συστήματα για ρουλετα, έτσι και το σύστημα Andrucci ενδέχεται να σας αποφέρει κάποια κέρδη σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα, ωστόσο σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα θα λειτουργήσει υπέρ του καζίνο.
Αν θέλετε να δοκιμάσετε αυτό το σύστημα θα σας προτείναμε το πατηστε το baner κατω αριστερα και δοκιμαστε το ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΖΙΝΟ ΟΝΛΙΝΕ.

Η ομάδα του Αλογομουρη δεν θεωρεί το παραπάνω ως ολοκληρωμένο σύστημα αλλά σαν μια ενότητα που ο παίκτης πρέπει να έχει κατά νου στην εξέλιξη του συστήματος του. Αν λοιπόν θα έπρεπε να το ψηφίσουμε ως  ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΈΝΟ σύστημα θα το ΑΠΟΡΡΊΠΤΑΜΕ. Επειδή όμως ισχύει σαν μοντέλο-υπο κανονα το εγκρίνουμε ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ.
                                                                                                                
DublinBet

Comments

Popular Posts