Ένα σύστημα-σκέψη για όλα τα παικτικα είδη!

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν το να είσαι επαγγελματίας παίκτης είναι κάτι που χρειάζεται πολύ προσπάθεια και συγκεκριμένες επιδεξιότητες. Ακόμα και πιο βασικό αυτό που χρειάζεσαι είναι να έχεις χτίσει ψυχολογία παίκτη και να κινείσαι πάνω σε αυτή με όλο σου το είναι. 

Πολλοί χρηματιστές παγκόσμια διαχειρίζονται τα κεφάλαια τους αφήνοντας πάντα ένα μικρο ποσοστό στις λεγόμενες "μαύρες χήνες" . Οι μαύρες χήνες λοιπόν είναι γεγονότα πάρα πολύ σπάνια και δεν εμφανίζονται καθόλου συχνά..αλλά όταν εμφανιστούν μπορούν και πληρώνουν-αποδίδουν όλα τα ποσά που ο επενδυτής  έχει "χάσει" στα χρόνια που επένδυε σε μαύρες χήνες. Είναι γεγονότα σπάνια αλλά που έχουν ένα εξαιρετικό σκεπτικό και συνήθειο , ένα σκεπτικό που κάθε επαγγελματίας παίκτης πρέπει να έχει πάντα στην πνευματική του φαρέτρα. Και αυτό το σκεπτικό λέγεται "Τι δεν μπορεί να μην συμβεί".


Άλλα ας το πάρουμε από την δική μας μεριά για να το αναλύσουμε και να το υιοθετήσουμε στο γενικό πλάνο των παικτικων συνηθειών μας. Τι δεν μπορεί να μην συμβεί η είναι πολύ σπάνιο να μην συμβεί? Π.Χ μια ομάδα ποδοσφαίρου σε πρωτάθλημα που αρέσκεται σε αποτελέσματά χ να μην φέρει ούτε ένα χ σε όλο το πρωτάθλημα . Αυτό θα ήταν μια μαύρη χήνα για τους χρηματιστές , για εμάς είναι μια ακόμα ευκαιρία ώστε να πάμε ταμείο.


Ο πραγματικός παίκτης δεν έχει ενδοιασμούς και "πολέμους " με την τύχη. Μάλιστα θα έλεγα ότι όσο και ποιο επαγγελματίας γίνεσαι τόσο λιγότερο θα ασχολείσαι με την τύχη. Ο επαγγελματίας παίκτης παίρνει κανόνες είτε φυσικούς είτε παικτικους και του κάμπτει ανάλογα την αντοχή τους προς όφελος του. 

Στο παραπάνω παράδειγμα λοιπόν που μπορεί να απευθυνθεί σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια και στοιχήματα ο παίκτης παίρνει σουρεαλιστικά την θέση ότι είναι μάνατζερ σε όλες τις ομάδες του κόσμου και ζητάει από αυτές ένα ελάχιστο ποσό για την εργασία του .


Αναλύει γεγονότα και στατιστικές σε βάθος χρόνου και επιλεγεί προσεκτικά "Τι δεν μπορεί να μην συμβεί" και ξεκινά την επένδυση πάντα με σε βάθος χρόνου σε όσες ομάδες πιστεύει ότι είναι η ώρα τους να του αποπληρώσουν αυτό που του χρωστάνε!


Υπάρχουν στοιχήματα  με αποδόσεις 11 η συνδυασμοί με αποδόσεις πάρα πολύ μεγάλες άρα αν ακολουθήσουμε ένα φαινόμενο που ιστορικά ερχεται συχνά σε μια ομάδα το οποίο έχει καθυστέρηση μπορούμε κάλλιστα σε βάθος χρόνου να έχουμε κερδίσει από όποια ομάδα ασχολούμεθα ένα μικρο μπόνους ...σαν να είμαστε ο μάνατζερ της και μας χρωστά χρήματα!


Αν πχ στο ιταλικό πρωτάθλημα βρούμε 2-3 ομάδες να έχουν καθυστερήσει σε χ (δηλαδή δεν έχουν φέρει χ καθόλου...και  για να μη μπερδευτείτε μόνο με τα χ ας πούμε γκολ με κεφαλιά..γκολ από πέναλτι κοκ)μπορούμε κάλλιστα να ακολουθήσουμε τον συνδυασμό τους παίζοντας όπου τις βρίσκουμε χ ...και αυτές μπορούμε να τις συνδυάσουμε με άλλα καθυστερημένα στοιχήματα. Γενικά το σύστημα "Τι δεν μπορεί να μην συμβεί" θέλει πολύ μελέτη και οργάνωση.


Μπορούμε αυτό το σκεπτικό-σύστημα να το εφαρμόσουμε σχεδόν παντού από καζίνο , στοίχημα μέχρι και Τζόκερ...φτάνει η μελέτη μας να είναι μεγάλη και ο ορίζοντας μας σε επένδυσή να είναι έτσι δομημένος ώστε να αντέχει σε βάθος χρόνου ..έτσι ώστε με μια μόνο νίκη να έχουμε ένα ποσοστό κέρδους από κάθε μας επιλογή. 


Το σύστημα-σκεπτικό "Τι δεν μπορεί να μην συμβεί " έχει μεγάλες ασφάλειες εφ όσων μας επιτρέπει να επενδύουμε σε πολλα γκρουπ διαφορετικών στοιχημάτων και ομάδων . Με μια καλή οργάνωση σε κεφάλαιο και πληροφορία μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή μπορούμε  να έχουμε 1000 στοιχήματα την εβδομάδα και να περιμένουμε να σε τι ποσοστο αυτό που είναι να συμβεί θα συμβεί!!!αφαιρούμε τα στοιχήματα που κέρδισαν και συνεχίζουμε με αυτά που δεν ήρθαν την επόμενη εβδομάδα πιο ενισχυμένα κοκ


Ελπίζω να έγινα κατανοητός αν όχι αφήστε ερώτηση στα σχόλια και θα αναλύσω σε μεγαλύτερο βάθος .




                                  

DublinBet
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΝΛΙΝΕ ΚΑΖΙΝΟ

Comments

Popular Posts