Στοιχημα σημερα : Συνεχίζουμε με προσοχή!

Καλό στοιχηματικό μεσοβδόμαδο να έχουμε! Απο προχτές σκαρφάλωσε λιγάκι περισσότερο ο δείκτης του κέρδος μας και έτσι τώρα το ταμείο μας διαμορφώθηκε ως εξής :


ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ : 1,000 μονάδες (24/03/2011)
ΤΡΕΧΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ : 1,333.1 μονάδες (+333.1) μονάδες
ΑΥΞΗΣΗ : 33,31% του αρχικού κεφαλαίου μας.


Πάντα με την όσο το δυνατόν απαραίτητη προσοχή συνεχίζουμε και σήμερα με ένα πρόγραμμα τριημέρου μάλλον...άχαρο κατά  την γνώμη μου. Προκριματικά EURO 12 part two...και με τις Εθνικές ομάδες να ρίχνονται στην μάχη της εξασφάλισης του εισιτηρίου. Επίσημα και φιλικά ματς λοιπόν με αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα, χωρίς να λείπουν και οι "αντιπαθητικοί" Βρετανοί με πρωταθλήματα απο Αγγλία και Σκωτία. Έχουμε και τα φοβερά ματς του Κόπα Λιμπερταδόρες της Λατινικής Αμερικής και τέλος η Ευρωλίγκα του μπάσκετ...παίρνει φωτιά με 8 ομάδες που θα τα δώσουν όλα για όλα προκειμένου να βρεθούν στα τελικά της Βαρκελώνης.

Για σήμερα θα ποντάρουμε σε ένα παρολί 3 αγώνων με 2 Εθνικές ομάδες οι οποίες κυνηγούν πάση θυσία την νίκη χωρίς να έχουν περιθώρια για απώλειες στοχεύοντας είτε την πρώτη είτε την δεύτερη θέση. Το τρίτο ματς είναι Σκωτσέζικο που συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία για ποντάρισμα με διπλή για ασφάλεια μεγαλύτερη.


Παρολί 3 αγώνων
1) ΣΟΥΗΔΙΑ - ΜΟΛΔΑΒΙΑ = 1 (1,16) = 2-1 WIN
2) ΒΕΛΓΙΟ - ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ = 1 (1,18) = 4-1 WIN
3) ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ - ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ = 1Χ (1,16) = 1-0 WIN
Συνολική απόδοση 1,59 Χ 20 euro in bet365 = WIN 11,8 μονάδες


Καλή επιτυχία στις σημερινές επιλογές μας




Diasim


DublinBet
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΝΛΙΝΕ ΚΑΖΙΝΟ

Comments

Popular Posts