Ένα στοιχηματικο σύστημα στο black jack!

Οι καλές μέρες για τους φυλλομετρητες περάσαν ανεπιστρεπτί από τότε που τα περισσότερα καζίνο επέλεξαν να έχουν αυτόματες μηχανές ανακατέματος. Έτσι ο καλός αριθμομνήμων δεν μπορεί πια να γνωρίζει πότε τελειώνει το deck και δεν μπορεί πια να γνωρίζει τι παραμένει μέσα στην τράπουλα  ώστε να κάνει την κατάλληλη στιγμή τα μεγάλα στοιχήματα! Από την άλλη έρευνες πανεπιστημίων έδειξαν ότι για να μπορέσει ένας αριθμός τραπουλόχαρτων να ανακατευτεί σωστά (έξι τράπουλες) χρειάζονται εκατομμύρια ανακατέματα ..πράγμα αδύνατο να συμβεί λόγω χρόνου!. Κατέληξαν λοιπόν ότι πάντα δημιουργούνται "σμήνη"μεσα στην τράπουλα και με ένα ιδιαίτερο μαθηματικό τύπο ανακάλυψαν ότι παίζοντας μόνο μια στάνταρ μάρκα ανεβάζεις το ποσοστόν επιτυχίας σου στο 66% για νίκη!!! Άλλα ακόμα και αυτό δεν είναι αρκετό για να θεωρήσεις ότι μπορείς να επενδύσεις στο παιχνίδι του black jack επαγγελματικά . Πως λοιπόν θα μπορούσαμε όλοι εμείς που απολαμβάναμε το black jack και τα κέρδη από αυτό να ξανά μπούμε στο παιχνίδι?


Θα  σας αναλύσω ένα τρόπο που θα αυξήσει δραματικά τις πιθανότητες επιτυχίας σας καθημερινά.
Δεν έχει να κάνει πια με φυλλομέτρημα μιας και είναι αδύνατο..ούτε με ιδιαίτερα μαθηματικά.
Έχει να κάνει με φαινόμενα που δεν μπορούν να επαναλαμβάνονται συνεχώς!....


Όταν παίζετε σε ένα τραπέζι θα ανακαλύψετε να δημιουργούνται μοτίβα..η να ΜΗΝ δημιουργούνται μοτίβα. Τι εννοώ ?


Παίζετε και μετράτε τις φόρες που η μάνα καίγεται η όχι! μετράτε τις φορές που η μάνα επικρατεί η όχι με βάση το δικό σας φύλλο η και τα φύλλα που παίζετε πάνω τους !


Παράδειγμα βλέπετε ότι δεν έχετε πότε μέσα σε μια λογική παικτικη ώρα κερδίσει τρεις φόρες στην σειρά ..αυτό είναι ένα φαινόμενο που μπορείτε να ακολουθήσετε με μεγαλύτερο στοίχημα για να σπάσει!!...Βέβαια όπως είπαμε στην αρχή οι παλαιές καλές μέρες που ήξερες πότε θα ποντάρεις 500 ευρό ενώ όλη την άλλη ώρα έπαιζες με 5 ευρό έχουν περάσει ανεπιστρεπτί!!


Άρα παίζοντας με μια μάρκα και περιμένοντας να ανακαλύψουμε μοτίβο που θα προσπαθήσουμε να σπάσουμε θα ποντάρουμε ανάλογα το κεφάλαιο μας και την δυνατότητα να το ακολουθήσουμε διπλασιαζόμενο αν δεν συμβεί μέχρι να συμβεί!!


Παράδειγμα δεν έχουμε νικήσει ποτέ για τρεις φορές σερί ...και έχουμε φτάσει στις δυο φορές 5 φορές ...άρα ξεκινάμε να κυνηγάμε μέσα στην παικτικη μας μέρα να "σπάσει" αυτό το φαινόμενο ..και ποντάρουμε ανάλογα ..αν ποντάρουμε 50 ευρό και δεν μας βγει την επόμενη θα ποντάρουμε 100 κοκ...Είναι πάντα στην δική μας κρίση και εμπειρία αν ένα φαινόμενο είναι σε καθυστέρηση και έχει αρχίσει να θεωρείτε σπάνιο η συνέχεια του!Δηλαδή σε ένα τραπέζι που είναι "ζεστό" ακολουθούμε θετικά και μεγάλα μοτίβα , σε ένα  τραπέζι που μας "δέρνει" ακολουθούμε αρνητικά και μικρά μοτίβα!Όπως στο ποντάρισμα κάποιου άλλου παίκτη που δείχνει να μπορεί να κάνει διπλή νίκη η μεγάλο φύλλο ανάλογα τις καθυστερήσεις του!


Μερικά μοτίβα είναι , το house να μην έχει καεί σε σερι ...δηλαδή η μάνα να μην έχει κάνει δυο καψίματα σερι..., άλλα φαινόμενα είναι τα αποτελέσματα ενός κουτιού...αν δηλαδή μπορεί να έχει δυο φορές μεγάλα φύλλα κοκ.


Μελετήστε το και εφαρμόστε το και θα σας δώσει μια τεράστια άνοδο στο παίξιμο σας...με σύνεση και μεγάλη ανάλυση μπορείτε να ξανά φτάσετε στο σημείο να γνωρίζετε ξανά πότε είναι η ώρα για το μεγάλο στοίχημα ...ενώ ταυτόχρονα μέχρι να συμβεί θα παίζετε με το 66% (ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΜΑΡΚΑ) που αναφέρουν οι νέες επιστημονικές ανακαλύψεις. 


Υ.Γ Τα πανεπιστήμια που ανακάλυψαν  το φαινόμενο των "σμηνών" σε χαρτιά αναφέρουν ακόμα ότι ο κλασικός τρόπος παιξίματος ...δηλαδή η κλασικοί κανόνες ..με το 6 δεν τραβάω πάνω από 12 κοκ....δεν είναι τελικά υπέρ μας αλλά κατά μας ..και όσο όλοι το ακολουθούν τόσο οι τράπουλες παραμένουν να έχουν "σμήνη" χαρτιών που βοηθάνε την μπάνκα! Άρα μελετήστε και βγείτε από το κοπάδι ...γίνετε το μαύρο πρόβατο...Έτσι και αλλιώς το να είσαι επαγγελματίας σημαίνει μπροστάρης ...άσε που αν διακόπτεται την ροή των "σμηνών" μπορεί στην αρχή οι συμπαίκτες σας (πρόβατα υπνωτισμένα) να σας βρίζουν άλλα στην συνέχεια του παιχνιδιού θα πίνουν το ουισκακι τους στο όνομα σας!!

DublinBet
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΝΛΙΝΕ ΚΑΖΙΝΟ

Comments

Popular Posts