Η ιστορία μιας ομάδας απατεώνων που στήνουν τραπέζια live πόκερ στον Καναδά.

Ο Alex Tkach μπορεί να μην είναι επαγγελματίας, όμως γνωρίζει ένα καλό χέρι όταν το βλέπει. Όπως το φούλ που κρατούσε και το οποίο ήξερε ότι του φτάνει για να κερδίσει το τεράστιο ποτ στο τραπέζι.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι το γνώριζαν και οι συμπαίκτες του. Ήξεραν ακριβώς τι κρατούσε. Το είχαν σχεδιάσει να συμβεί έτσι ακριβώς. Αγνοώντας ότι ήταν παγίδα, ο Tkach έβαλε 9 χιλιάδες δολάρια στη μεγάλη μέση. Και τα έχασε, με φουλ του 9 με 4άρια.

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει τι συνέβαινε. Νόμιζα ότι απλά ήμουν άτυχος. Ο τρόπος που πουλάνε την ιστορία τους είναι πολύ πειστικός» είπε στον τοπικό Τύπο ο 55άχρονος Tkach.

Πώς πούλησαν λοιπόν την ιστορία τους; Ο Tkach, γνωστός επαγγελματίας στην περιοχή του, συναντήθηκε με άλλους 4 επιφανείς επαγγελματίες για εμπορικούς λόγους. Στην πραγματικότητα, ο στόχος των «συνεργατών» ήταν να τον εμπλέξουν σε μια παρτίδα πόκερ. Κάνουν το ίδιο πράγμα με διαφορετικούς στόχους από το 2003, όπως αναφέρει η αστυνομία της περιοχής.

Το μοιραίο τραπέζι στήθηκε σε νοικιασμένα γραφεία, που υποτίθεται ότι ανήκαν σε μια γνωστή και ευυπόληπτη εταιρία. Έπαιζαν κανονικά, μιλούσαν για δουλειές. Και μετά ήρθε το «ένα τελευταίο χέρι παιδιά». Αυτός που είπε τη φράση, ξαφνικά δέχτηκε μια τηλεφωνική κλήση και έδωσε τη θέση του στο τραπέζι στον Tkach, που ..κατάπιε το δόλωμα αμάσητο!

Αρχικά ο Tkach κέρδισε 2 χιλιάδες δολάρια για τον καινούργιο του «φίλο». Ο τύπος χάρηκε τόσο πολύ με την «αναπάντεχη» νίκη, που του έδωσε τα μισά. Οπότε, γιατί να μην έπαιζαν άλλο ένα χέρι;

Κάπως έτσι, το άτυχος επιχειρηματίας βρέθηκε στη δεινή θέση που περιγράψαμε, με 9 χιλιάδες δολάρια στο πότ και το νέο του «φίλο» να παραληρεί για το πόσο καλό πόκερ παίζει. Δεν μπορούσε να καλύψει τα χρήματα του πότ, αλλά οι …καλόπιστοι φίλοι του δέχτηκαν το λόγο του, ότι θα σήκωνε τα χρήματα από την τράπεζα.

«Νομίζω ότι μπορώ να σε νικήσω», λέει ένας από τους απατεώνες και δείχνει φουλ του βαλέ.

Ο Tkach κατάλαβε τι είχε συμβεί στην πραγματικότητα όταν διάβασε για παρόμοιες «επιχειρήσεις» που είχε στήσει η ίδια ομάδα. Μάλιστα, η τοπική αστυνομία υποστηρίζει ότι η συγκεκριμένη ομάδα στήνει τέτοια τραπέζια πάνω από μια φορά την ημέρα, πάντα με τον ίδιο στόχο: επιχειρηματίες με βαθιές τσέπες.


Άρθρο: Μαρία Ρογδάκη
http://www.pokernostra.gr/articles/3705-stenontas-trapezia-live-poker
DublinBet
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΝΛΙΝΕ ΚΑΖΙΝΟ

Comments

Popular Posts