ΚΑΝΟΝΕΣ ΡΟΥΛΕΤΑΣ

Στόχος του παιχνιδιού
Ο βασικός σκοπός του παιχνιδιού της ρουλέτας, είναι η επιλογή του σωστού αριθμού, σωστού χρώματος, ή την αλληλουχία των αριθμών στους οποίους θα σταματήσει η μπίλια. Κάθε διαφορετικό ποντάρισμα διαθέτει και διαφορετικές αποδόσεις, και στο τέλος κάθε περιστροφής της μπίλιας, όταν αυτή σταματήσει σε κάποια σχισμή του τροχού, ο γκρουπιερης σας αποδίδει το ανάλογο  κέρδος  σας Καλό είναι να εξοικειωθείτε με την μέτρηση των αποδόσεων ώστε να μπορείτε να ελέγχετε αν πληρώνεστε σωστά κάθε φορά που έχετε μια επιτυχία.Οι Βασικοί ΚανόνεςΤα δυο βασικά είδη πονταρίσματος-εσωτερικά και εξωτερικά- είναι γενικές κατηγορίες η κάθε μια από τις οποίες περιλαμβάνει πολλές υποκατηγορίες στοιχημάτων. Για να μάθετε να παίζετε ρουλέτα, θα πρέπει πρώτα να κατανοήσετε όλα τα είδη πονταρίσματος.Εσωτερικά Στοιχήματα
 


Τα εσωτερικά στοιχήματα στην ρουλέτα περιλαμβάνουν τα νούμερα που διαθέτει ο τροχός. Οι κανόνες της ρουλέτας σας επιτρέπουν να στοιχηματίζετε σε αυτά τα νούμερα με ποικίλους τρόπους. Κάθε τρόπος πονταρίσματος διαθέτει και τις δικές του αποδόσεις.


Τα είδη των εσωτερικών στοιχημάτων περιλαμβάνουν :

•    Μονά στοιχήματα, τα οποία πληρώνουν 35-1.(πλειν)
•    Split ( σεβαλ) ποντάρισμα—στοιχηματίστε ταυτόχρονα σε δυο αριθμούς, το οποίο πληρώνει 17-1.
•    Γωνιακό στοίχημα—(καρε)στοιχηματίστε σε τέσσερις αριθμούς ταυτόχρονα, πληρώνει 8-1.
•    Στοίχημα Σειράς(τραβερσα)—στοιχηματίστε σε μια οριζόντια σειρά τριών αριθμών, πληρώνει 11-1.
•    Στοίχημα Γραμμής(εξαδα)- στοιχηματίστε σε δυο διπλανές σειρές, πληρώνει 5-1.


Σας παραθέτουμε, για παράδειγμα ένα μονό ποντάρισμα, ένα split ποντάρισμα και ένα γωνιακό:  

•    Μονό: τοποθετήστε μια μάρκα στο 34 για να στοιχηματίσετε μόνο σε αυτό το νούμερο, με απόδοση 35-1.
•    Split: Τοποθετήστε μια μάρκα πάνω στη γραμμή μεταξύ του 34 και του 31 το οποίο πληρώνει 17 προς 1.
•    Γωνία: τοποθετήστε μια μάρκα στην περιοχή δίπλα από τα νούμερα 34, 31, 32 και 35 με απόδοση 8-1.


Τα στοιχήματα τύπου «Street»-(Τραβερσα)


Τα στοιχήματα τύπου street παίζονται με αλληλουχία, με την πρώτη σειρά να είναι από το ένα μέχρι το τρία, την δεύτερη από το τέσσερα μέχρι το έξι κ.ο.κ. Εάν τοποθετήσετε μια μάρκα πάνω στην γραμμή στο τέλος της πρώτης σειράς, η οποία είναι η εξωτερική γραμμή δίπλα από το νούμερο τρία,(η καμιά φορά το νούμερο ένα ανάλογα πως είναι στημένη η τσόχα πάνω στο τραπέζι) τότε θα έχετε θέσει ένα στοίχημα σειράς με 11 προς 1 απόδοση στους αριθμούς ένα, δυο ή τρία.  


Για να στοιχηματίσετε σε δυο σειρές, ας υποθέσουμε την σειρά που ξεκινάει από το ένα μέχρι το τρία και την σειρά που αρχίζει από το τέσσερα έως το έξι, απλά τοποθετήστε την μάρκα σας στην εξωτερική γραμμή όπου το τρία και το έξι συναντιούνται. Έτσι έχετε κάνει ένα ποντάρισμα με απόδοση 5 προς 1 και κερδίζετε αν η μπιλια σταματήσει σε οποιοδήποτε νούμερο από τα έξι νούμερα των δυο σειρών.


Για να μπορέσετε να στοιχηματίσετε σε δυο σειρές ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας και για τις δυο κοινό ποντάρισμα θα πρέπει οι σειρές που επιλέγετε να είναι η μια δίπλα στην άλλη. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να θέσετε ένα στοίχημα δυο σειρών τοποθετώντας το ποντάρισμα σας στο ένα μέχρι το τρία και στο εφτά μέχρι το εννέα. Αν θέλετε να κάνετε αυτό το ποντάρισμα Θα πρέπει να κάνετε δυο ξεχωριστά στοιχήματα σειράς. Εξωτερικά ΣτοιχήματαΑν επιθυμείτε να τοποθετήσετε τα χρήματα σας σε στοιχήματα που έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα επιτυχίας, τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε κάποια από τα εξωτερικά στοιχήματα. Τα εξωτερικά στοιχήματα έχουν μικρότερες αποδόσεις γιατί οι πιθανότητες νίκης είναι πολύ μεγαλύτερες. Οι κανόνες της ρουλέτας σας επιτρέπουν να κάνετε και συνδυασμούς εσωτερικών και εξωτερικών στοιχημάτων. Κάποιοι παίκτες το κάνουν αυτό, τοποθετώντας στοιχήματα υψηλού και χαμηλού ρίσκου ταυτόχρονα. Τα εξωτερικά στοιχήματα περιλαμβάνουν τα εξής :


•    Υψηλά ή Χαμηλά: στοιχηματίστε στο 1-18 (χαμηλό) ή 19-36 (υψηλό). Πληρώνει 1-1.

•    Μονά ή Ζυγά: Πληρώνει 1-1.
•    Κόκκινα ή Μαύρα : Πληρώνει 1-1.
•    Δωδεκάδες : τοποθετήστε το στοιχήματα σας είτε στο 1-12, ή στο 13-24 ή 25-36. Πληρώνει 2-1.
•    Στήλες : Στοιχηματίστε σε μια κάθετη γραμμή με 12 αριθμούς. Πληρώνει 2-1.Για να στοιχηματίσετε πάνω σε μια στήλη, απλά τοποθετήστε το ποντάρισμα σας στο τέλος της στήλης που επιθυμείτε στο πλαίσιο που αναφέρετε σαν  «2-1»Πίνακας Πληρωμής Ρουλέτας

Εσωτερικά ΣτοιχήματαΑποδόσεις
Στρέιτ (μονός αριθμός)(Πλειν)35:1
Split (δύο αριθμοί)(Σεβαλ)17:1
Σειρά (τρείς αριθμοί)(Τραβερσα)11:1
Τριπλό (τρεις αριθμοί)(Τραβερσα)11:1
Γωνία (τέσσερις αριθμοί)(Καρε)8:1
Πρώτη Γραμμή (Τα τέσσερα πρώτα νούμερα 0, 1, 2, 3)(Καρε)8:1
Γραμμή (Έξι νούμερα σε δυο διπλανές σειρές)(Εξαδα)5:1
Εξωτερικά ΣτοιχήματαΑποδόσεις
1η, 2η, ή 3η Στήλη - (12 αριθμοί)2:1
1η, 2η, ή 3η Δωδεκάδα2:1
Κόκκινο ή Μαύρο1:1
Μονός ή Ζυγός1:1
Ανω Μισό (1-18) ή Κατω Μισό (19-36)1:1Comments

Popular Posts