Μικρές Συμβουλές για τα Ζάρια


Σε τελική ανάλυση στο παιχνίδι τα ζάρια είναι αυτά που αποφασίζουν ποιος κερδίζει και ποιος χάνει, αλλά ο παίκτης έχει την ικανότητα να γυρίσει τις πιθανότητες με το μέρος του επιλέγοντας τα πονταρίσματά του με προσοχή. Οι συμβουλές που ακολουθούν αναφέρονται στα καλύτερα και τα χειρότερα πονταρίσματα και στις καλύτερες παραλλαγές για να παίξετε.  


Γενικές Συμβουλές



•    Ενημερωθείτε για το ελάχιστο απαιτούμενο ποντάρισμα στο τραπέζι. Τις περισσότερες φορές το ελάχιστο ποντάρισμα είναι $5, αλλά ορισμένες φορές τα καζίνο έχουν ελάχιστο ποντάρισμα στα $25 ή ακόμα και τα $100. Αν έχετε λίγα διαθέσιμα χρήματα, παίξτε στα τραπέζια με τα χαμηλότερα υποχρεωτικά πονταρίσματα, σε διαφορετική περίπτωση θα σπαταλήσετε όλα τα χρήματά σας σε ένα ή δύο πονταρίσματα.

•    Μάθετε τις πιθανότητες για κάθε πιθανό ποντάρισμα. Κάποια πονταρίσματα δίνουν ένα χαμηλό πλεονέκτημα στη μπάνκα της τάξης του 1.36% (π.χ. το ποντάρισμα Don’t Pass) και άλλα δίνουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα μέχρι και 16.67% (π.χ. το ποντάρισμα Any Seven).

•    Αποφύγετε τα πονταρίσματα στο κεντρικό ταμπλό του τραπεζιού γιατί προσφέρουν τις χειρότερες πιθανότητες.

•    Μην ποντάρετε στο Big 6 και το Big 8, τα οποία πληρώνουν μόνο όσα χρήματα ποντάρετε και δίνουν ένα πλεονέκτημα στη μπάνκα 9.09%. Αντί για αυτά μπορείτε να ποντάρετε στο 6 και το 8 και να έχει η μπάνκα πλεονέκτημα μόνο 1,52%.

•    Αν διαθέτετε αρκετά χρήματα, κάντε το μέγιστο Odds Bet. Αυτό είναι το μόνο ποντάρισμα που περιορίζει το πλεονέκτημα της μπάνκας κάτω από 1%.

•    Ο καλύτερος τρόπος να συνεχίσετε να ποντάρετε καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είναι να ποντάρετε συνεχώς στα ‘’Pass Lines’’ ή ‘’Don’t Pass lines’’ και στα ‘’Come’’  ή ‘’Don’t Come’’ στοιχήματα, παράλληλα με τα μέγιστα odds bet. Τα πονταρίσματα αυτά εγγυώνται το ελάχιστο πλεονέκτημα για την μπάνκα.

•    Αν έχετε την επιλογή να παίξετε ανάμεσα σε bank craps και οποιαδήποτε άλλη παραλλαγή, παίξτε bank craps καθώς δίνουν το μικρότερο πλεονέκτημα στη μπάνκα. Αν παίζετε κάποιον άλλο τύπο ζαριών, προσέξτε πως το πλεονέκτημα της μπάνκας και οι πληρωμές είναι διαφορετικές για κάθε παραλλαγή.


Οι πολλές προκαταλήψεις που περιβάλλουν τα Ζάρια



Για χάρη της αρμονικής συνύπαρξής σας με τους άλλους παίκτες, να θυμάστε μερικές από αυτές τις πολύ δημοφιλείς προκαταλήψεις:

•    Μην μιλάτε στον shooter αν οι ζαριές είναι καλές. Θα διακόψει το γούρι. 

•    Αν κάποιος άλλος παίκτης ακουμπήσει τα ζάρια κατά τη διάρκεια μία ρίψης, τότε η ρίψη θεωρείται γρουσούζικη.

•    Το να λέτε τον αριθμό 7 φωναχτά είναι γρουσουζιά. 

•    Οι πρωτάρηδες άντρες παίκτες θεωρούνται γκαντέμηδες για το τραπέζι ενώ οι γυναίκες πρωτάρες θεωρούνται τυχερές. 

•    Ο κόσμος πιστεύει πως όσο περισσότεροι wrong-way παίκτες υπάρχουν τόσο περισσότερες πιθανότητες για να έρθει εφτά. Οπότε αν επιλέγετε πονταρίσματα ‘’Don’t Pass’’, προσπαθήστε να μην ξεχωρίζετε.


Αν θέλετε να αποφύγετε αυτές τις προκαταλήψεις, παίξτε στο διαδίκτυο, όπου δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για σωστές συμπεριφορές, σωστό ρίξιμο των ζαριών ή οποιαδήποτε περίπλοκη αργκό. Απλά εξασκηθείτε πρώτα και μάθετε τους κανόνες και τις επιλογές πονταρισμάτων πριν παίξετε με πραγματικά χρήματα.

                                                                                                            
DublinBet

Comments

Popular Posts