Σύστημα Ντουζίνες

Η τακτική έχει ως εξής, παρατηρούμε και σημειώνουμε
τις τρεις τελευταίες δωδεκάδες η κολόνες που έχουνε παιχτεί. Μοιραία στο συνδυασμό τους όλες οι τριάδες τον δωδεκάδων που προκύπτουν μετά από τρεις μπίλιες είναι 27 και είναι οι παρακάτω (πρακτικά την πρώτη δωδεκάδα θα την σημειώσουμε ως Α, την δεύτερη ως Β και την τρίτη ως Γ ).


Α Α Α Α Α Α Α Α Α Β Β Β Β Β Β Β Β Β Γ Γ Γ Γ Γ Γ
Γ Γ Γ
Α Α Α Β Β Β Γ Γ Γ Α Α Α Β Β Β Γ Γ Γ Α Α Α Β Β Β
Γ Γ Γ
Α Β Γ Α Β Γ Α Β Γ Α Β Γ Α Β Γ Α Β Γ Α Β Γ Α Β Γ
Α Β Γ


Καταγράφουμε λοιπόν, στην ρουλέτα που έχουμε επιλέξει την τελευταία τριάδα δωδεκάδων όπου θα είναι μια από τις παραπάνω.
Έστω λοιπόν πως η μοιραία τριάδα που σημειώσαμε είναι Α Α Γ, ξεκινάμε το πρώτο μας ποντάρισμα με μία μάρκα στην Β δωδεκάδα και μια μάρκα στην Γ δωδεκάδα, εάν βγει μια από τις δυο δωδεκάδες που ποντάραμε πληρωνόμαστε τρεις μάρκες και διακόπτουμε το σύστημα μας με μια μάρκα κέρδος, εάν βγει
η Α δωδεκάδα που δεν ποντάραμε τότε ποντάρουμε ξανά τρεις μάρκες στην Β
δωδεκάδα και τρεις μάρκες στην Γ δωδεκάδα, εάν τώρα βγει μια από τις δύο δωδεκάδες που ποντάραμε θα πληρωθούμε εννιά μάρκες και διακόπτουμε το σύστημα μας με μια μάρκα κέρδος αφού έχουμε ποντάρει μέχρι τώρα οκτώ μάρκες.


Εάν όμως βγει για δεύτερη φορά η Α δωδεκάδα τότε ποντάρουμε εννέα μάρκες στην Α δωδεκάδα και εννέα μάρκες στην Β δωδεκάδα εάν τώρα βγει μία από τις δύο δωδεκάδες που ποντάραμε ολοκληρώνετε το σύστημα μας με μια μάρκα κέρδος, αφού θα πληρωθούμε είκοσι επτά μάρκες και έχουμε
ξοδέψει έως τώρα είκοσι έξι, εάν ώμος βγει η Γ δωδεκάδα ολοκληρώνετε και σταματάμε το σύστημα μας με είκοσι έξι μάρκες απώλεια.


Η δύναμη αυτού του συστήματος βασίζετε στο ότι είναι δύσκολο θεωρητικά δύο τριάδες ίδιες να βγουν μαζί η μία πίσω από την άλλη.


Το απόλυτο γεωμετρικό εμβαδόν τις ρουλέτας θα ήθελε η τελευταία τριάδα που εμφανίστηκε να ξανά εμφανιστεί μετά από είκοσι επτά φορές.
Όταν εμφανίζετε το μηδέν στο ποντάρισμα μας θα πρέπει να διακόπτεται το σύστημα εκεί.


Όταν επίσης το μηδέν εμφανίζετε στην τελευταία τριάδα που παρατηρούμε , θα πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες μπίλιες ως ότου παρουσιαστεί ολοκληρωμένη τριάδα, δηλαδή μία από τις είκοσι επτά.

Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΩΣΤΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΓΓΡΙΝΑΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΙΞΙΜΑΤΟΣ . ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΙΞΙΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΜΠΙΛΙΑ.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΥΝΤΟΜΑ

DublinBet
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΝΛΙΝΕ ΚΑΖΙΝΟ

Comments

Popular Posts