Foxwoods: το μικρότερο τουρνουά στην ιστορία του WPT


Αρνητικό ρεκόρ σημειώθηκε στο World Poker Tour Foxwoods World Poker Classic, καθώς η συμμετοχές στο διάσημο τουρνουά poker ήταν πιο λίγες από ποτέ.
Κατά την Day 1 συμμετοχή δήλωσαν μόνο 185 παίκτες, ενώ την Day 2 μπήκαν άλλοι 4 παίκτες, με καθυστερημένη εγγραφή. Συνολικά, οι συμμετοχές έφτασαν τις 189, δίνοντας στον διάσημο διαγωνισμό τον τίτλο του πιο μικρού τουρνουά πόκερ, στην ιστορία του WPT.
Το prize pool του τουρνουά ανέρχεται στα $1,778,300 ενώ ο μεγάλος νικητής θα βγει από το Foxwoods resort Casino κατά $449,909 πλουσιότερος. Χρηματικό έπαθλο θα κερδίσουν οι 27 καλύτεροι στην κατάταξη, παίκτες του τουρνουά. Το μικρότερο έπαθλο φτάνει τα $19,916.
Οι παίκτες που επέζησαν από την Day 1 έφτασαν τους 140 σε αριθμό, συν τις 4 νέες εγγραφές. Στην επόμενη ημέρα, προκρίθηκαν μόνο οι 66, ο οποίοι θα παλέψουν για μία από τις 27 θέσεις, που θα λάβουν χρηματικό έπαθλο.
Στην πρώτη θέση του Chip Count βρίσκεται ο Dan Colpoys με 246,000 μάρκες. Ο παίκτης όμως, που ξεχωρίζει ανάμεσα στους 66 είναι ο δεύτερος στην κατάταξη, Andy Frankenberger , ήδη νικητής ενός τίτλου World Poker Tour. O παίκτης από τη Νέα Υόρκη, αποτελεί μεγάλο φαβορί για τον τίτλο του παίκτη της χρονιάς για το WPT. Ο Frankenberger έχει βρεθεί στο παρελθόν άλλες δύο φορές σε τελικό τραπέζι του τουρνουά poker.


Comments

Popular Posts