Ο «Ρομπέν των δασών» και η «πρώτη κυρία του πόκερ» στο Poker Hall of Fame

Δύο νέα μέλη απέκτησε το poker hall of fame, μετά από ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, από 18 μέλη, που βρίσκονται εν ζωή, και από 17 δημοσιογράφους.

Ο Barry Greenstein και η Linda Johnson είναι επισήμως, οι δύο νεότεροι παίκτες που προστέθηκαν στο Poker Hall of fame, ανεβάζοντας τον αριθμό των μελών στους 42.

Μάλιστα, η Linda Johnson είναι η δεύτερη γυναίκα που καταφέρνει να μπει, μετά την Αμερικανίδα Barbara Enright, η οποία είχε εισαχθεί τον Ιούλιο του 2007 μαζί με τον Phil Hellmuth.

Η Johnson δεν έκρυψε τη χαρά της και την περηφάνια της για τον τίτλο, ενώ ο Greenstein δήλωσε: « Είμαι χαρούμενος που μπήκα στο Hall of Fame μαζί με τη φίλη μου την Linda Johnson, η οποία υπήρξε η μεγαλύτερη πρέσβειρα του poker».

Ο Greenstein είναι γνωστός και ως «Ρομπέν των δασών», καθώς συνηθίζει να κάνει φιλανθρωπίες με τα κέρδη του από τα τουρνουά poker. Έχει τρία βραχιόλια WSOP και δύο World Poker Tour τίτλους, ενώ τα συνολικά του κέρδη φτάνουν τα $7.172.562.

Η «πρώτη κυρία του πόκερ», Linda Johnson, είχε σημειώσει μεγάλες επιτυχίες στα τραπέζια του πόκερ, συμπεριλαμβάνοντας και ένα WSOP βραχιόλι το 1997.

Η συνεισφορά της στο χώρο του πόκερ είναι τεράστια, ειδικά μετά την αγορά του περιοδικού Cardplayer το 1993, διπλασιάζοντας τον αριθμό των σελίδων και βελτιώνοντας ιδιαίτερα την ποιότητα του εντύπου.

Η επίσημη τελετή, για την εισαγωγή τους στο HOF, έχει προγραμματιστεί στις 8 Νοεμβρίου στο Λας Βέγκας, ως κομμάτι του WSOP Main Event final table.

Comments

Popular Posts