ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ

Μετά από 16 χρόνια ενασχόλησης με το στοίχημα γενικότερα και έχοντας χτίσει επάνω σε γερές βάσεις με "υλικά" ανθεκτικά, προσπαθώ να χειριστώ το όλο θέμα σύμφωνα με την στοιχηματική μου δομή που σχηματίστηκε μέσα στο απόλυτο "θερμοκήπιο" του αξέχαστου στοιχηματικού δασκάλου μου Γιώργου Παρασκευά.

Ασφαλώς δεν είμαι κανένας... κλώνος του αλλά μου έμαθε να γίνω παίκτης  επενδυτής ποντάροντας στην παγκόσμια αγορά του  στοιχήματος με σοβαρά ποσοστά κέρδους πάντα σε εύρος χρόνου.


Σαν  παίκτης  λοιπόν πορεύομαι  με μοναδικό γνώμονα τα μαθηματικά και τον ορθό λόγο και δεν παρασύρομαι ποτέ από συναισθηματικά κριτήρια: είτε αυτά είναι οπαδικά, είτε επιβεβαίωσης, είτε παιγνίου ή τζόγου, είτε διασκέδασης, είτε αυταρέσκειας και επιδειξιομανίας!!!


Κακά τα ψέμματα... πέρασε ανεπιστρεπτί ο παλιός καλός καιρός με τους καλούς γνώστες του στοιχήματος που δρούσαν σε ένα περιορισμένο πεδίο και κερδοφορούσαν από αυτό.

Τα διάφορα σπορ τώρα πια επί των ημερών μας δεν σταματούν ούτε λεπτό να διεξάγονται. Τα Πρωταθλήματα, τα έπαθλα, οι διοργανώσεις, τα τουρνουά και όλες οι εν γένει αθλητικές διοργανώσεις και συναντήσεις , αλλά και η παρουσία εταιρειών στοιχηματισμού έχουν εκατονταπλασιαστεί σε σχέση με το πολύ περιορισμένο και συγκεκριμένο... στοιχηματικό "χθές".

 Το νέο αυτό λοιπόν "στοιχηματικό γίγνεσθαι" με ενδιαφέρει και σαν παίκτης  προσπαθώ  διαρκώς  να εξελίσσομαι σύμφωνα με το τεράστιο άνοιγμα της παγκόσμιας στοιχηματικής αγοράς. Ένα άνοιγμα που δημιουργεί τεράστιες ευκαιρίες για ακόμη περισσότερα θετικά αποτελέσματα. Βέβαια οι ευκαιρίες αυτές δεν είναι ορατές δια γυμνού οφθαλμού... αλλά χρειάζονται πολύ χρόνο να διαθέσει ένας παίκτης προκειμένου να τις κερδίσει.

Τον "χρόνο" αυτόν λοιπόν από σήμερα θα φιλοξενεί ο Αλογομούρης με σκοπό να ανοίγουμε μέρα με την μέρα το δικό μας "μονοπάτι του κέρδους" όπου μέσα από αυτό θα μάθουμε πάρα πολλά για το στοίχημα και φυσικά θα επενδύσουμε το κεφάλαιο μας με αρκετά φιλόδοξες προοπτικές κέρδους, πάντα σε εύρος χρόνου σαν παίκτες  επενδυτές.

Ευχαριστώ την σελίδα για την συνεργασία μας που ξεκινάει από σήμερα και που εμένα προσωπικά με τιμά ιδιαιτέρως. Το Αλογομούρης ήδη ξεκίνησε εντυπωσιακά με την μοναδική του  ύλη για σοβαρούς παίκτες των τυχερών παιχνιδιών και ήδη συμβάλλει στην κερδοφορία τους και ο στόχος της σελίδας είναι να πετύχει όσο το δυνατόν καλύτερα και στο κομμάτι του στοιχήματος για τους φίλους και επισκέπτες του.

Diasim

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  • Σήμερα Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011 το στοιχηματικό μας πρόγραμμα είναι σχετικά "φτωχό" σε συναντήσεις. Κρίνω σκόπιμο να...περάσει η μέρα αυτή και να ξεκινήσουμε αύριο Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011 με κάπως πιο...γεμάτο πρόγραμμα.
Η στήλη μας "το μονοπάτι του κέρδους" θα ξεκινήσει τις επιλογές του και τα πονταρίσματα του με την απαραίτητη Banka του. Και αυτό διότι...πρώτοι εμείς θα ποντάρουμε τις επιλογές μας σαν παίκτες - επενδυτές και θα θέλουμε να βλέπουμε την αληθινή μας οικονομική πορεία. Σε αυτό το σημείο επιτρέψτε μου να σας πω, πως... επιλογές τύπου "πάρτε 15 παιχνίδια και κόψτε τον λαιμό σας"...μακρυά απο εμάς!!!  Αμπελοφιλοσοφίες εκ του ασφαλούς...χωρίς να ποντάρουν ούτε μια 5άρα σε αυτά που "δίνουν" κάτι...προφήτες και γκουρού των...Ιμαλαίων, ακόμα πιο μακρυά απο εμάς!!!

Με εκτίμηση

Diasim

DublinBet
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΝΛΙΝΕ ΚΑΖΙΝΟ

Comments

Popular Posts