Χρόνια Πολλά και Καλά!!!


ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ για όλο τον κόσμο και με το Άρωμα της Λαμπρής γιορτής να μας τυλίγει και φέτος χαρίζοντας μας τα πολυπόθητα κλασσικά εδέσματα της. 

 Βεβαίως ποτέ δεν ξεχνάμε και το μήνυμα της Αναστάσεως του Ιησού Χριστού που είναι η επερχόμενη νίκη επί του προαιώνιου εχθρού της Ανθρωπότητας, του θανάτου.

Παράλληλα όλοι ελπίζουμε και στην αληθινή Ανάσταση της Ελληνικής Οικονομίας μας, μετά από την Σταύρωση που υπέστη στις Βρυξέλλες από τα όργανα και τους εκτελεστές της Παγκόσμιας Απάνθρωπης Κερδοφορίας.
Σε προσωπικό επίπεδο τώρα όλη αυτή την Μεγάλη Εβδομάδα που μας πέρασε σίγησα όσο μπορούσα περισσότερο. Και αυτό διότι ένα πολύ σοβαρό οικογενειακό θέμα δεν μου άφηνε περιθώρια για την απαραίτητη διάθεση και δύναμη που απαιτεί το στοιχηματικό μας ταξίδι.
Σήμερα όμως 24 Απριλίου κλείνει τον πρώτο της μήνα η στήλη μου στο Blog του "Αλογομούρη" και καλό θα ήτανε να κάναμε έναν απολογισμό χωρίς να κουράσει κανέναν προκειμένου να βγάλουμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα.
Αρχικά διαπιστώνουμε πως το κεφάλαιο μας είχε μια αλματώδη πορεία και ανάπτυξη φτάνοντας στην αύξηση του 106,95%...!!! Δηλαδή το ποσό των 1,000 μονάδων έφτασε της 2,069.5 μονάδες, που σημαίνει πως το καθαρό κέρδος άγγιξε τις 1,069.5 μονάδες. Ψάχνοντας τώρα όλα τα πονταρίσματα μας, διαπιστώνουμε πως τα πονταρίσματα μας σε επίπεδο μίζας κινήθηκαν σε πάρα πολύ προσιτά ποσά που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ο καθένας μας. Δεν το συζητώ να θεωρούνται  υπερβολικά ποσά τις 20, τις 40 και τις 60 μονάδες. Μιλάμε για ποσά απολύτως προσιτά στον μέσο παίκτη που ασχολείται και προσδοκά κέρδη από το στοίχημα. 
Μια άλλη λεπτομέρεια της πορείας μας ήτανε η συμμετοχή μας με πολύ μεγάλη προσοχή και φειδώ στον ζωντανό στοιχηματισμό (LIVE BET) με τα εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα. Η αλήθεια είναι πως η παγκόσμια στοιχηματική αγορά των μπούκ με τον ζωντανό στοιχηματισμό, προσφέρει πάρα πολλές στοιχηματικές ευκαιρίες για κέρδη στις ημέρες μας πια. Βέβαια να θυμόμαστε πάντα πως "όταν κερδίζουμε εμείς...κάποιοι άλλοι έχουν χάσει  τα χρήματα τους". Που σημαίνει πως οι μπούκ δεν...χαρίζουν χρήματα, αλλά τα κερδίζουμε εμείς μέσα από τους τρόπους του παιχνιδιού μας. Βασική προϋπόθεση για το εν λόγω στοιχηματικό γεγονός είναι, αρχικά  να παρακολουθούμε τον αγώνα, να γνωρίζουμε όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία και λεπτομέρειες των ομάδων για να μπορέσουμε με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια γίνεται να ρισκάρουμε στοιχηματίζοντας.
Παράλληλα με το ζωντανό, πολύ καλό αποτέλεσμα είχανε τα πονταρίσματα μας σε παρολί με αγώνες ζητούμενων σημείων  καθώς και στα COMBO...(παρολί των 2 αγώνων). Και φυσικά οι μονές επιλογές μας οι οποίες θα αποτελούν μια πολύ καλή βάση μας στην επερχόμενη πορεία μας. 
Ξεκινάμε λοιπόν τον δεύτερο μήνα μας από την αρχή και πάλι με αρχικό κεφάλαιο τις 1,000 μονάδες και τα κέρδη μας θα τα έχουμε μαζί μας στο...χρηματοκιβώτιο μας, με σκοπό κάθε τέλος του μηνός να το...φορτώνουμε. Σε καμία περίπτωση μην θεωρούμε δεδομένο πως ο κάθε μήνας μας θα κλείνει με κέρδη τέτοιους μεγέθους. Έχω επισημάνει από την αρχή πως προσδοκώμενο μηνιαίο ποσοστό κέρδους  10% τον μήνα, για μένα είναι ένα πολύ καλό ποσοστό. Οτιδήποτε άλλο ποσοστό μας προκύψει φυσικά και είναι καλοδεχούμενο.

Θα τα ξαναπούμε

Diasim

Η ΜΠΑΝΚΑ ΜΑΣ
απο 24/03 εως 24/04/11 = Καθαρά κέρδη 1,069.5 μον.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΣ
ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ : 1,000 μονάδες (από 24/03/2011)
ΤΡΕΧΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ : 2,069.5 μονάδες (+1,069.5) μονάδες
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : ΑΥΞΗΣΗ 106,95% του αρχικού κεφαλαίου μας.



DublinBet
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΝΛΙΝΕ ΚΑΖΙΝΟ

Comments

Popular Posts