Μπράβο JOHNNY


 

Καλή σας ημέρα και καλό Σαβ/κύριακο! Αρχικά θα ζητήσω μια ταπεινή συγνώμη για την σημερινή μου καθυστέρηση στην στήλη μου.

Λόγοι ανθρωπιστικοί με κράτησαν μέχρι πριν λίγο μακρυά από τα πάντα σχεδόν. Στην καθιερωμένη ανασκόπηση μας, χθες σχεδόν όλες οι επιλογές μου βυθίστηκαν σαν τον...Τιτανικό. 

Η 4άδα πήγε στον πάτο με 0/4 και από τις 2 μονές επιλογές πέρασε μόνο η μία και η οποία ήταν αυτή που μετρίασε την χθεσινή συνολική μας απώλεια που έφτασε τις 22 μονάδες. Θα μου πείτε πως, λογικό είναι πως κάποια στιγμή θα μας πέταγε έξω και θα χάναμε. Ασφαλώς και οι απώλειες μέσα στο γενικότερο ποντάρισμα μας είναι, αλλά... όπως και να το κάνουμε δεν κρύβω την δυσαρέσκεια μου.

Και δεν την κρύβω γιατί έκανα ένα μεγάλο λάθος χθες πάνω από όλα. Και το λάθος μου ήταν να υποτιμήσω στην Μπουντεσλίγκα την Σάλκε. Σαφώς τα σημάδια "έδειχναν" την Σάλκε φαβορί και υποψήφια για την νίκη. Έκανα το λάθος όταν είδα να φορτώνεται το διπλό στο διαδίκτυο, να έχει απότομες τάσεις καθόδου της τιμής του διπλού...αλλά στην ουσία ένιωθα το ένστικτο μου να μην θέλει να την πλησιάσει. Βέβαια στο παρελθόν πολλές φορές το ένστικτο μας έχει σώσει... αλλά χθες μάλλον και αυτό είχε μπερδευτεί. Τέλος πάντων, ψύχραιμα και όσο το δυνατόν πιο ήρεμα θα συνεχίσουμε το στοιχηματικό μας ταξίδι το οποίο σε γενικές γραμμές είναι ευχάριστο και προσοδοφόρο.

Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο της σελίδας τον John με τον οποίο είχαμε μια επικοδομιτική επικοινωνία και μέσα απο αυτήν ο φίλος μας απέδειξε πως συμμετέχει σοβαρά και ενεργά στην πορεία της σελίδας γενικότερα! Θέλω να καταλάβετε πως αυτή ακριβώς είναι και η φιλοσοφία της σελίδας. Ο επισκέπτης να μπαίνει "μέσα" να σχολιάζει οτι δεν του αρέσει, να κάνει τον έλεγχο του, να κάνει τις ερωτήσεις του και γενικότερα να επικοινωνεί διότι συμβάλλει για το γενικότερο καλό όλων μας!

Φίλε John,μπράβο σου που με ξαναδιόρθωσες και με αυτό αποδεικνύεις πόσο παρατηρητικός είσαι αλλά και πόσο πολύ το ψάχνεις και το λεπτολογείς το θέμα. Ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις...αλλά απο το nick name σου εμπνεύστηκα και ήθελα να μπλοφάρω μαζί σου δίδοντας σου μια απάντηση τέτοια προκειμένου να σε βάλει στο "παιχνίδι". Και οχι μόνο σε έβαλε στο παιχνίδι...αλλά εσύ τίναξες και την μπάνκα. Με Άσσο στο χέρι σου, διπλασίασες και έβγαλες φιγούρα!!! Μπράβο σου φίλε την κατάλαβες απο μόνος σου την σωστή απάντηση. Πάντα διαιρούμε το ποσοστό επιτυχίας που δίνουν τα στατιστικά στοιχεία με τον συντελεστή του 100, για να βγάλουμε μια απόδοση ενός αγώνα.

Πρίν περάσουμε στις σημερινές επιλογές μας που θα είναι και τα πονταρίσματα μας, ας ρίξουμε μια ματιά στο ταμείο μας και πως διαμορφώθηκε μετά απο την χθεσινή απώλεια των 22 μονάδων.


ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ : 1,000 μονάδες (24/03/2011)
ΤΡΕΧΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ : 1,358.9 μονάδες (+358.9) μονάδες
ΑΥΞΗΣΗ : 35,89% του αρχικού κεφαλαίου μας.




ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΜΟΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Αρλέ - Μονακό = 2 @ 2,05 Χ 20 μον. : 0-2 WIN 21
Γουέστ Μπόμγουιτς - Λίβερπουλ = 2 @ 2,20 Χ 20 μον. : X/X  LOSE 20
Γουέστ Μπρόμγουιτς - Λίβερπουλ = 2 ημιχ / 2 τελ. @ 4,75 Χ 10 : 2-1 LOSE 10
Ρέντινγκ - Πόρτσμουθ = 1 @ 2,00 Χ 20 : 2-1 WIN 20

ΠΑΡΟΛΙ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
Ανκρινκτον - Νορθάνμπτον = 1 @ 1,95 : 3-1 WIN
Κάουντεμπιθ - Ντανφέρμλιν = 2 @ 1,75 : 0-1 WIN
Τρανμήρ - Χάντερσφιλντ = 2 @ 2,40 : 0-2 WIN
Σάουθάμπντον - Μ.Κ.Ντόνς = 1 @ 1,70 : 3-2 WIN
Ζητάμε 1-4άδα - 4-3άδες = 5στ.Χ 2μον. = 10 μον. : WIN 86,1 μον.

Καλή επιτυχία στις σημερινές επιλογές μας και οτιδήποτε καινούργιο ποντάρισμα προκύψει θα ανέβει σε νέο άρθρο


Diasim



DublinBet
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΝΛΙΝΕ ΚΑΖΙΝΟ

Comments

Popular Posts